Reviju modnog brenda Duchess došli su pogledati brojni poznati, a nije ju propustio ni bivši premijer Zlatko Mateša koji za to ima poseban razlog.

Galerija


Gdje god se pojavi, sve poglede ukrade zanosna Nives Celzijus. Iako joj je teško naći zamjerku, nemilosrdni kritičari s društvenih mreža i to su uspjeli. Na društvenim mrežama pisali su joj da se udebljala. 

Vezani članci Nives Celzijus Nives Celzijus poslala apel: "Ostankom kod kuće činite dobro djelo sebi i onima koji riskiraju za nas" Nives Celzijus Poznati poslali poruku podrške građanima hrvatske metropole nakon snažnih potresa: "Volim vas, čuvajte se. Ne daj se, Zagrebe moj"

''Samo da kažem da je ovo ovakav kroj, dakle struk je tu...Jesi li možda ponio metar da izmjerimo i provjerimo'', šalila se Nives u svom stilu. 

Nives je blistala u haljini prijateljice i poduzetnice Snježane Mehun koja je predstavila novu kolekciju svojeg brenda Duchess.

''Ovo je naša šesta kolekcija, nastavak onoga što smo do sada radili. Mi radimo za urbanu ženu koja u svakom trenutku želi biti lijepo odjevena, elegantna. Inače, što god Antea Kodžoman odjene mi prodamo iste sekunde! Tako da možemo računati da ovaj pepita uzorak odlazi odmah!'', objasnila je Snježana. 

Kraljica Hrvatske '99., a sadašnja direktorica marketinga nogometnog kluba Lokomotiva vlasnica je jednog od najboljih tijela na domaćoj sceni. Evo njezine tajne!

''To je više nekakav način života na koji sam ja navikla, od malena se bavim nekakvim sportom, plesom. Navika pravilne ishrane, ali nemojte misliti da preskačem slatko'', kaže. 

Jedan od rijetkih muškaraca koji je gledao reviju bio je Zlatko Mateša, bivši hrvatski premijer. 

''Ja imam nešto malo zasluga oko ovog Snježaninog projekta jer sam zajedno s njom promislio i došao do ovog imena koji čitava njezina kolekcija nosi'', otkrio nam je. 

Dance zvijezde devedesetih Josipa Pavičić Berardini i Ivana Banfić i danas su itekako zaposlene. I. Bee kaže da sada nastupa više nego ikad, a priprema i veliko iznenađenje.

''Upravo sam završila knjigu o devedesetima, o I. Bee, kako je ta glazba nastajala, kako smo mi to radili, sva putovanja, putešestvije i zakulisne priče'', otkrila nam je. 

Više o svemu pogledajte u našem video prilogu. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Donedavno je bila najčednija članica slavne obitelji, a sada pokazuje i više nego što bi trebala