Za svačiji ukus

Pogledajte tko je sve uživao u novim kolekcijama omiljenih domaćih dizajnera

Svi modeli (Foto: Dnevnik.hr) Svi modeli (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Svi modeli (Foto: Dnevnik.hr) Pista Fashion.hr-a (Foto: Dnevnik.hr) Nives Celzijus (Foto: Dnevnik.hr) Antonija Dora Pleško (Foto: Dnevnik.hr) +0 Vinko Filipić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Ako ste u potrazi za komadom koji bi osvježio vašu poslovnu kombinaciju, onu za šetnju gradom ili ludi izlazak s prijateljicama, na pisti Bipa Fashion.hr-a moglo se naći nešto za svačiji ukus.

Modna groznica zahvatila je Zagreb, a virus je metropolom proširio Bipa Fashion.hr.

Pogledaj i ovo In Magazin: Nives Celzijus - 4 sasvim iskreno Nives Celzijus prisjetila se vremena kada je bila žrtva vršnjačkog nasilja i otkrila kako danas odgaja svoju djecu: "Zato što sam bila drugačija!''

''Danas sam Snjeguljica, samo mi patuljci nedostaju'', opisala je Nives svoju kreaciju.

Transformaciju u princezu omogućio joj je majstor glamura Ivica Skoko. A kada je u pitanju princ...

''Pa ponekad mi fali da mi promijeni žarulje, ali onda se sjetim da i kad sam imala muškarca da mi nije mijenjao žarulje, pa ti dođe na isto'', našalila se. 

Pistom su se nizale haljine dostojne svakog crvenog tepiha.

''One kraljice poput Meryl Streepkoje su uvijek loše odjevene, evo takve bih ja volio odjenuti'', rekao nam je Ivica Skoko. 

 A evo tko bi to bio u hrvatskim okvirima.

''Sad očekujete da kažem Severina, ali ne bih nikoga izdvajao'', objasnio nam je, a naš modni diplomat uvijek je spreman eksperimentirati.

Neda Parmać rekla nam je da ga je zamolila da joj da haljinu za nisku petu, po mogućnosti čizmu, te da se kod njega stvanro nađe haljina za sve kombinacije. 

No najhrabriji modni odabir bio je onaj Snježane Mehun, koja se uzorkom s pilićima uskladila s dizajnerom Antunom Tinom Brišarom. 

U prvom redu bila je i Antonia Dora Pleško koja nam je otkrila da zbog brojnih obveza ne stigne pratiti novu sezonu Supertalenta.

''Fokusirana sam na snimanje nove pjesme i spota za slijedeći festiva,  ali videa ostaju na YouTubeu pa sam sigurna da ću sve pogledati'', rekla nam je. 

Uz večernje, vidjeli smo i dnevne kombinacije. Ove sezone, kada je u pitanju Martina Vrdoljak Ranilović, naglasak je na odijelu. Odijela su zahvalna jer se uz nekoliko modnih dodataka mogu nositi od jutra do večeri.

Osnivač i direktor Bipa Fashion.hr-a 29. izdanje manifestacije dočekao je u braku s bivšom manekenkom Sanelom Seferagić.

''Brak nije promijenio ništa, mi smo i dalje isti ljudi, ja se nadam da sam malo zreliji, a vrijeme će pokazati'', rekao nam je s osmijehom. Do kraja Bipa Fashion.hr-a, uz brojne mlade talente, vidjet ćemo i doajene hrvatske mode.

 IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Tea Slavica (Foto: Instagram) Bruno Petković i Tea Slavica (Foto: Instagram) Tea Slavica (Foto: Instagram) Tea Slavica (Foto: Instagram) +1 Tea Slavica (Foto: Instagram) Celebrity Iznenadni prekid dinamovca i lijepe manekenke, vijest o kraju ljubavi potvrdila je i sama ljepotica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene