Poslana je snažna poruka

Ljepota u doba pandemije: Izabrana je nova Miss Supranational Hrvatske, kandidatkinje i na pisti nosile maske

Nina Bojanović Nina Bojanović In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nina Bojanović Galerija

U dosad neviđenim uvjetima i pod strogim epidemiološkim mjerama održan je i jedan izbor za miss. Izabrana je nova Miss Supranational Hrvatske. Krunu i lentu najljepše ponijela je mlada buduća nutricionistica iz Koprivnice Nina Bojanović. Kandidatkinje su i na pisti nosile maske kako bi poslale snažnu poruku da se morate brinuti o svojem i tuđem zdravlju. Kako je izgledao ovaj neobični izbor ljepote pogledajte u našem videu.

Osamnaestogodišnja maturantica iz Koprivnice Nina Bojanović odnijela je pobjedu na izboru Miss Supranational Hrvatske 2020. Konkurenciju je pokorila svojim, ne tako skrivenim, adutom.

Pogledaj i ovo In Magazin: Vinko Čemeraš - 6 Već ima i svoj mural! Godinama je izbjegavao Doru, a onda se prijavio i postao njezino najveće iznenađenje: "Bilo je u tom trenutku nestvarno''

"Mislim da su meni najveći adut duge noge, zato što prvo uvijek dok me netko vidi, primjeti da imam jako, jako duge noge", otkrila nam je Nina.

Izbor je održan pod strogim epidemiološkim mjerama nacionalnog stožera, a natjecateljice su odlučile poslati snažnu poruku.

"Da, šaljemo snažnu poruku. U jednom izlazu ćemo nositi maske upravo zato da poručimo svima - čuvajte sebe, čuvajte svoje zdravlje, svoje roditelje, svoje bližnje. Jedino na taj način svi zajedno možemo pobijediti taj užas koji je pokorio i bacio na koljena cijeli svijet", poručila je suvlasnica licencije izbora Miss Supranational Hrvatske Sanja Bjedov.

Sanja je preboljela je Covid 19, no posljedice nisu bezazlene.

"Posljedice su ostale, od padanja kose, do aritmije, do nekih drugih zdravstvenih problema. Često sam na kontrolama i toplo se nadam da ću povratiti svoju snagu i da će ti svi simptomi konačno nestati, iako je prošlo pet mjeseci od svih strahota koje sam proživjela", izjavila je Sanja.

Glumačka diva Mia Begović, poput većine umjetnika, zbog korone je ostala bez brojnih angažmana, no iz korone želi izvući i nešto dobro. Pozvat će mlade da sudjeluju u njezinu kazališnom projektu.

"Radionice gdje bi oni pisali o svom doživljaju ili proživljavanju ove situacije. To ne znači da je dramatično. Mnogo mladih ljudi prime to i brane se smijehom i često je taj smijeh satiričan, s obzirom na situaciju i od toga bih voljela s njima poraditi ono što su oni napisali i napraviti predstavu", objasnila nam je Mia.

Atraktivna Eni Šukunda titulom Miss Supranational Hrvatske okitila se 2017., a 2020. će pamtiti i po zarukama.

"Ova godina nam je osim tog lockdowna i gubitka posla, donijela ljubav", pohvalila se Eni.

Što će nam donijeti sljedeća godina, možemo samo nagađati, pa tako je upitan i svjetski izbor.

"Za sada imamo saznanja da bi se izbor svjetski trebao održati u kasno proljeće, ali naravno i oni prate sve, globalnu situaciju i sve je u principu promjenjivo", izjavila je suvlasnica licencije izbora Miss Supranational Hrvatske Tamara Roglić.

Kad god da se održi, naša predstavnica Nina ima svoj plan.

"Ja ću stvarno dati sve od sebe i prikazati Hrvatsku u najboljem svjetlu, da se plasiram u jako uzak krug, a nadam se možda i pobijediti", priznala je Nina.

Ovoj mladoj ljepotici želimo da se kući vrati s krunom i lentom najljepše.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene