Nina Badrić užurbano se priprema za veliki koncert u zagrebačkoj Areni 7. ožujka, a reporter IN magazina Davor Garić uhvatio ju je na audicijama za plesače.

Galerija


Ekskluzivno za IN Magazin Nina Badrić otvoreno je progovorila o svojem ljubavnom statusu.

Vezani članci Ivana Čuljak Lošić - 1 Od Masterchefa do svjetskih kuhinja: Kako je kandidatkinja druge sezone kulinarskog showa ostvarila svoje gastro snove! Jelena Pavičić Vukičević Pavičić Vukičević o prvim potezima na čelu Zagreba: "Za nas govore da smo uhljebi. Dokazat ćemo da to nije istina." Komentirala i priču o uništavanju dokumenata

Nina Badrić užurbano se priprema za veliki koncert u zagrebačkoj Areni 7. ožujka, a reporter IN magazina Davor Garić uhvatio ju je na audicijama za plesače.

"Moram ti priznati da me uhvatila velika trema i pozitivna nervoza jer stvarno će se to dogoditi", odmah na početku otkrila je simpatična Nina koja će i sama zaplesati.

Davoru je priznala kako ima i druge psihofizičke pripreme jer ističe kako je nemoguće raditi tako velik koncert bez maksimalnih priprema - vježbanje, šetnje prirodom, razgovor s psihijatrom, našalila se u nastavku.

Osvrnula se i na svoje društvene mreže i komentare ispod fotografija. "Ima hejtera, ljudi koji svašta pišu, psihopata koji me prate godinama. Policija i osiguranje, tako se nosim s tim", ističe jedna od naših najpoznatijih i najomiljenijih pjevačica.

Nina kaže i da je već godinama singl te da samoću ne doživljava kao uteg, nego kao dar. A kada dođe onaj pravi, ona će ga dočekati raširenih ruku.

"Ne ljubim i ja sam jedna od onih žena koja zna biti sama", istaknula je, a što je još otkrila našem Davoru, saznajte u videu u prilogu. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.