O ljubavi

Misteriozna Nina: 'Kako znate da već nisam osvojena?'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zbog ženstvenih oblina mnogi je uspoređuju s putenim ljepoticama poput Monice Belluci.

U razgovoru s našom ekipom pjevačica je progovorila i o nedavnom gubitku oca, naglasivši kako vjeruje da će se jednom negdje ponovno zagrliti.

Pogledaj i ovo Nina Badrić neočekivano modno iznenađenje! Nina Badrić utegnula se u kombinezon kakav još niste vidjeli, odabrala ga je za poseban nastup u jednom beogradskom klubu!

Ovako senzualna nikad nije bila - Opa Nina!

Nakon uspješne američke turneje i videospota za pjesmu ''Vjetrenjače'' koju je snimila u New Yorku, Ninu Badrić zatekli smo na snimanju kampanje za Kozmo te se uvjerili da i dalje radi punom parom. Nedavni posjet Velikoj Jabuci u njoj budi samo lijepe uspomene.

'Ja ne poznajem čovjeka koji je došao u New York i da se nije zaljubio u taj grad, specifičan grad po mnogočemu, ima jednu strašnu energiju i poseban film. Recimo kao da sam ušla u sve svoje najdraže filmove uz koje sam odrasla. Još je puno ljepši i intenzivniji kad ga čovjek doživi uživo, daje osjećaj jedne beskrajne slobode'. rekla je oduševljena Nina.

Pjevačica je nedavno doživjela nenadan veliki gubitak. Preminuo je njezin voljeni otac Simo te ostavio veliku prazninu u srcu pjevačice koja je za njega bila zaista vezana.

'Svatko tko je izgubio nekoga tko mu je dio obitelji zna koliko je to teško i bolno. Svatko tko je to prošao zna da je to netko otkidanje kao jedan dio sebe. S obzirom da ja vjerujem da negdje gore postoji neki savršeniji život vjerujem da ćemo se svi opet jedanput zagrliti gore. Tako da, u tom smislu, zahvalna sam što sam svog oca mogla voljeti 73 godine, odnosno on mene 42 godine i ja pamtim te lijepe trenutke', otkrila je Nina.

I upravo to joj je dalo snagu da digne glavu i misli zaokupi poslom, rado se prisjećajući roditeljskih savjeta i djetinjstva koje u njoj budi samo lijepe uspomene.

A upravo je Ninin ljubavni život često bio u središtu pozornosti javnosti. Nakon razvoda od pet godina mlađeg supruga Bernarda Krasnića, Ninu su mediji često povezivali s više ili manje poznatim muškarcima. 'Oni me redovito povezuju, pojedini mediji, s raznim muškarcima, ja redovito šutim o tome jer nemam čak ni potrebu demantirati niti reći bilo šta, izjasniti se po tom pitanju, ja do tad živim svoj život, sretna i zadovoljna. U ljude se mogu razočarati, ljudi me i jesu razočarali, kao i svakog od nas, ali ljubav ne može razočarati, naše krive odluke nas u životu razočaraju, naše krive procjene, ali ljubav je jedini istinski osjećaj koji se ne da prevariti i nitko još nije ostao imun kada ljubav ovako pokuca na vrata.'

Kakav to muškarac mora biti da bi osvojio vaše srce? 'Kako znate da već nisam osvojena?' Bila je misteriozna...

Što je još Nina otkrila saznajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene