Ne treba spuštati kriterije

Nina Badrić progovorila o ljubavi: ''To ti se ne može sakriti, kao ni kašalj, kao ni korona"

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić +0 Nina Badrić Galerija

Nina Badrić ljeto je provela uz nastupe, no istodobno u studiju su nastajale njezine nove pjesme. Samo za In Magazin pjevačica je otkrila kako izgleda njezin odmor iz snova, je li zaljubljena te što je zajedničko njoj i Adele.

Sezona na zalasku, barem što se tiče Nine Badrić, bila je i više nego dobra. Pjevačica ističe, ovo je ljeto uspjela koliko toliko provesti sa svojom publikom.

"Od 6. mjeseca smo jako puno radili, imali smo preko 20 koncerata, nakon godinu i pol dana što smo prosjedili u kućama. Ovo je za nas jedno dosta nezgodno vrijeme jer mislim da posao još nije krenuo kako treba. Ali strpljivo čekamo da nekako sve opet krene kako treba. Ja se nadam daj Bože zdravlja, iduće godine da ćemo i mi nekako profunkcionirati'', priča Nina. 

U pauzama od nastupa Nina je zasukala rukave i u studiju snima nove pjesme, kaže, neke su čekale i godinu dana, dok nije došao pravi trenutak da se otpjevaju, a kada je stala pred mikrofon, emocije su samo krenule.

"Prvi put od kad se bavim ovim poslom zapravo napisala sam pjesmu, zove se ''Pamtim'', i počela sam plakati i plakala sam jedno pola sata. Pegy nije znao o čem se radi. Kao da sam nešto što je još u meni ostalo pustila vani i kao da je nešto završilo, osjećala sam neko veliko olakšanje to mi se nikad nije dogodilo", priča. 

Emotivna balada uskoro će ugledati svjetlo dana, a Nina samo za našu emisiju priznaje da je, snimajući pjesmu, ogolila dušu, baš kao i svjetski joj poznata kolegica Adele sa svojim povratničkim singlom.

"I onda se mislim ma nemoj to pričati ljudi će misliti da si pukla, a na kraju čujem Adele - pukla sam, plakala sam, napisala sam pjesmu o razvodu, tulila sam pola sata. Ako i jednu trećinu pjesma prođe kao Adelin novi singl bit ću presretna, ali vjerujem da će se svidjeti ljudima. Vrlo je duboko zarezana ta pjesma ispod duše, baš je ispala na papir u dvije minute.", priča Nina. 

Kada su u pitanju ljubavne pjesme, nema joj konkurencije, a onda se samo od sebe nameće pitanje – kakav je njezin ljubavni status?

"Po pitanju ljubavi, to ti se ne može sakriti kao ni kašalj, kao ni korona, ni ko prehlada tako da sigurna sam da ćeš vidjeti. Dok čovjek ne sretne pravu osobu ne treba spuštati svoje kriterije, ne treba u životu trčati pred rudo i pristajati na neke kompromise. Dok imaš u želucu neku muku onda to znači da nisi s pravom osobom kad imaš neki mir, to je onda to", priča Nina. 

A upravo mir Nina pronalazi na našoj obali, slušajući šum valova:

Pogledaj i ovo Nina Badrić bol je ogromna Nina Badrić oplakuje tragičnu smrt djevojčice iz Srbije: ''Ovo je nenadoknadiv gubitak i nijedna kazna neće biti dovoljna''

"Nije Oliver bio blesav što je toliko provodio vremena uz more i na moru i iz mora crpio snagu i tu negdje sebe pronalazim. Naprosto kad sam došla sad iz Zagreba i kad sam vidila more, duša mi se odma smirila. A nisam porijeklom s mora i koliko znam nemam veze s morem ali mislim da more volim više nego - ma ne mogu opisati svoju ljubav", kaže. 

Priznaje da su upravo uz more nastale njezine najljepše pjesme pa ne sumnjamo da će i nova osvojiti srca publike.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo - 1 Petar Grašo +0 Petar Grašo Celebrity Danijela Martinović iznenadila potezom prema Hani Huljić, a napravila je i nešto što Grašo još nije

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) +4 Shiloh Jolie Pitt (FOTO: Getty) Nekad i sad Šuškalo se da želi biti dječak i uzima muške hormone, no čini se da je kći slavnog bivšeg para od te ideje skroz odustala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene