Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na odmor iz snova u skrovitoj uvali zaklonjeni su od pogleda znatiželjnika, a dane provode uz neumornu glazbenu kulisu cvrčaka.


U luksuznoj vili na dubrovačkim Elafitima ljeto provodi atraktivna voditeljica Nikolina Ristović. Društvo joj radi suprug, kćerke Hana i Una te četiri psa koji posvuda putuju s obitelji.

Vezani članci Novi problemi na Farmi Turbulentni dani na Farmi: Suze, smijeh i tenzije eskalirale su u svađu, a tu su i tajni farmeri! Joško Čagalj Jole Jole se zbog koronavirusa upušta u novu avanturu: "Možda mi srede nekog stranca da ga ugostim"

Na odmor iz snova u skrovitoj uvali zaklonjeni su od pogleda znatiželjnika, a dane provode uz neumornu glazbenu kulisu cvrčaka. Navečer otplove do Dubrovnika gliserom koji imaju na raspolaganju tako da su svi sastojci za odmor iz snova tu.

Vodene radosti omiljena su aktivnost trogodišnje Une Sofije. Da veselja u luksuznoj vili ne nedostaje osiguravaju i Nikolinini psi - njih čak četvero koji svuda putuju s obitelji. A atraktivna voditeljica priznaje kako ih je razmazila.

 

Netom prije dolaska na Elafite atraktivna Nikolina je sa suprugom boravila u Saint Tropezu gdje su bili pozvani na humanitarnu večeru u organizaciji oskarovca Leonarda DiCaprija.

Leonardo je na večeru poziva već dvije godine, no Nikolinu je brinulo da bi put do Saint Tropeza malena Una Sofija teško podnijela.

 

 

45.000.000 for a good cause in total... Kada bi barem svi razmišljali tako.

A photo posted by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

 

Ove godine prvi put poziv nije odbila i na večeri na kojoj se skupljao novac za ugrožene divlje životinje družila se s holivudskom elitom.

No, pravo iznenađenje uslijedilo je po povratku iz Saint Tropeza kada joj je na vrata stana u Zagrebu pozvonio glavom i bradom Ricky Martin.

Iznenađenje je Nikolini priredio prijatelj Viktor Drago čiji je Ricky bio gost.

 

 

Ono kad ti Ricky Martin dodje doma, a ti niti ne znaš da je u gradu....

A photo posted by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

Nakon druženja sa svjetskim zvijezdama sada je vrijeme za obitelj, No uz svu brigu za djecu i pse Nikolina i Vidoje uspiju pronaći vrijeme samo za sebe.

Cijelu priču pogledajte u IN magazinu. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.