ljubavna zavrzlama

ŠUŠKANJA SVE GLASNIJA Nataša Janjić naglo prekinula intervju i otišla

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Je li za njezin sjaj u očima zaslužan glumac Goran Bogdan i hoće li javnost napokon doznati jesu li u ljubavnoj vezi?

Hotel uz more, crveni tepih i mnogo uzvanika - najbolji recept za proslavu rođendana. Ovog puta tu je čast imao luksuzni splitski hotel. A koliko je našim zvijezdama važno gdje spavaju kada su na putu?

Pogledaj i ovo In Magazin: Jurica Pađen - 1 Kakve uspomene! Jurica Pađen vraća nas u osamdesete, evo koji ga je političar branio od obožavateljica, a tko ga je spasio od zatvora: "On mi je bio redar, moj bodyguard!"

'Do neki dan sam spavala u šatoru, recimo to tako. Ali sad kad je došla mala sad već razmišljam malo o boljim hotelima, jer kako će ona ovako, kako će ona onako - previše razmišljam ali tako vam je to kad postanete mlada mama', otkrila je Anamarija Asanović.

'Ja sam jako nomadski tip i jako sam praktična često sam na putu jer mi je takav posao da sam stalno negdje u kombiju ili u avionu ili autu. Naravno da gode ova glamurozna ali ne patim od toga vrlo sam onako rock n roll', otkriva Nataša Janjić.

A rock n rolla će zasigurno biti u ljetnim stankama, kada će se naše zvijezde itekako opustiti i prepustiti morskim čarima.

 

 

Udajem se. Rodni grad mi pristaje. #split #splitusrcu

A photo posted by Natasa Janjic (@nanulananula) on

 

A hoće li lijepa Nataša u roditeljski dom ovog ljeta doći u ljubavnom paru jer sve su veća šuškanja da više ne solira. Za In Magazin komentirala je ljubavnu situaciju.

"Odlično je hvala na pitanju, a vaša haha', našalila se.

No, je li za njezin sjaj u očima zaslužan glumac Goran Bogdan i hoće li javnost napokon doznati jesu li u ljubavnoj vezi?

'Ne,ne nemojte me to pitati', komentirala je i otišla od kamere.

Cijeli prilog pogledajte u prilogu IN magazina.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene