Australska pjevačica i glumica Natalie Imbruglia dala je ekskluzivan intervju Ivani Nanut i otkrila pojedinosti iz pjevačke karijere, ali i iz svog privatnog života.


Pjevačica, glumica i model Natalie Imbruglia ponovno se vratila u Hrvatsku, kako bi održala akustični koncert, a upravo je Zagreb odabrala zato što je jednom prilikom uživala u Lijepoj našoj. "Volim Hrvatsku, zadnji put sam je posjetila tijekom krstarenja i rekla sam sama sebi da se moram vratiti", rekla je Natalie.

Vezani članci Neobična prava imena slavnih - 13 Milu Vasića, Željka Houdea i Nicolasa Kima Copolu danas znamo po drugim imenima, evo zašto su ih mijenjali Ivan Zak Ivan Zak progovorio o svojoj borbi s koronom i kako mu je izgledala godina bez nastupa: "Zdravlje je zaista na prvom mjestu"

Natalie je napustila školu sa 16 godina kako bi postala glumica. Ubrzo je prvu ulogu dobila u australskoj seriji Neighbours, zajedno sa svojom dobrom prijateljicom Kylie Minogue, s kojom se i danas druži. Da je istinita tvrdnja kako Kylie ne nosi slučajno nadimak ''džepna Venera'', potvrdila nam je i Natalie koja je nešto viša od nje, sa 160 cm visine.

A onda se krajem 90-ih dogodila pjesma "Torn" i za Natalie više ništa nije bilo isto. Hit je u Velikoj Britaniji prodan u više od milijun, a album u više od 6 milijuna primjeraka diljem svijeta. Na australskim radiopostajama Torn i danas puštaju u prosjeku 75 puta na dan. Već je prošlo 20 godina od pjesme "Torn", a ta pjesma i dalje je omiljeni hit mnogima. ''Ovo je nadišlo sva moja očekivanja. Pjevala sam ju milijun puta, ali svaki put kao da je prvi“, dodaje Natalie.

Ova samozatajna umjetnica iza sebe ima 5 studijskih albuma, a nakon šest godina pauze, vratila se s novim, u kojem je inspiraciju pronašla u svojim najdražim muškim umjetnicima, poput Duft Punka.„Obožavam Duft Punk. Također se nadam se da ću se vratiti u Hrvatsku jer je popularna destinacija“, kaže Natalie.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.