Nova životna etapa

Ivan Zak otkrio zašto se odlučio povući sa scene, a podijelio je i neke nepoznate detalje iz svog života

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Zak - 1 Ivan Zak - 2 Ivan Zak - 3 +0 Ivan Zak - 4 Galerija

Ivana Zaka neko vrijeme nije bilo na hrvatskoj glazbenoj sceni. No radio je na novim pjesmama. "Riskiraj" je naziv singla koji je objavio početkom lipnja, a kojim, kaže, počinje nova, zrelija, etapa njegove karijere. Zašto se odlučio povući, ali i neke nepoznate detalje iz svojeg privatnog života, otkrio je Juliji Bačić Barać za In magazin.

Gotovo dva milijuna pregleda na YoutTubeu ima nova pjesma Ivana Zaka.

Pogledaj i ovo Boban Rajović i Ivan Zak - 3 Brojke ne lažu Ivan Zak i Boban Rajović prvi na trendingu u samo nešto više od 24 sata: "Malo je reći da sam jako zahvalan"

''Pjesma ''Riskiraj'' je jedan moj novi put , a to govorim zadnjih već par godina i uvijek tražim neki novi zvuk mislim da sam sad već pronašao to s ekipom'', kaže Ivan Zak. 

Pjesmom "Riskiraj" Zak se vraća na glazbenu scenu nakon što je neko vrijeme s nje izbivao.

''Osjetio sam neku potrebu za jednim malim odmorom jer htjeli mi to priznati ili ne dođe do malog zasićenje između publike i tebe i treba jedan mali odmor. Kad pogledate kroz povijest neeke naše najveće zvijezde su se povlačile na 10 godina, neke i više'', priča Zak.

Povukao se iz javnosti, ali od glazbe kaže nikad nije pauzirao.

''Malo mi je to smiješno kad netko kaže nema te, kako me nije bilo pjevao sam, a za vrijeme korone nitko nije pjevao e sad nekad si više prisutan u medjima nekad manje. Shvatio sam da je bezveze se pojavljivati uvijek ako nemaš nešto pametno za reći'', kaže. 

Najviše vremena provodi u svom studiju, a kad nije tamo vrijeme provodi:

''Sa svojim prijateljima na kavi ili razmišljam. Ja sam tip koji se ujutro probudi, dva, tri sata nešto razmišljam, pijem kavu i donosim neke odluke sam sa sobom'', kaže. 

U svoju oazu mira u Jastrebarskom Zak se vraća čak i nakon nastupa do kasno u noć.

''Ako imam nastup na primjer u petak negdje na moru pa u subotu opet na moru, vrlo često se čak vratim kući spavati jer najbolje se osjećam doma u svom dvorištu, u svojoj kući to je možda stvar navike i osjećaj pripadnosti'', priča Zak. 

Na njegovim koncertima žene su uglavnom u prvim redovima, a s vremenom sve više su njegove pjesme zavoljeli i muškarci.

''Dok sam pjevao one vrcakve note do 2011. tad su se najviše obožavateljice javljale, onda kad se dogodio taj pravi muški hit ''Bolja od najbolje'' onda su se počeli javljati i fanovi, ja reko što je ovo gle imam i mušku publiku'', priča Zak. 

Zakove obožavateljice sigurno zanima i je li ovaj četrdesettrogodišnjak slobodan.

''Nikad slobodniji, slobodan vidiš da sam i sad došao sam , pišem pjesme ljubavne, nikad slobodniji. Mislim da svatko normalan kad prođeš te neke stvari i faze u životu se vidiš u braku i da imaš svoju obitelj, to je nešto što ću vjerojatno jednog dana imati i ja'', govori Ivan. 

Ljeto će provesti radno, a ni na plažama ga se baš neće moći sresti.

Nisam tip koji ono voli plaže specijalno, da dođem tamo da budem na onoj vrućini. Znalo se to desiti nešto prije koncerta da odveo bend i ja popijem kavu i okupamo se, a ljetovanje na tim jahtama da se odvojiš i imaš svoj mir to ti je meni dosadno'', priča Ivan. 

Zabave neće nedostajati na njegovim koncertima ovog ljeta, a već na jesen planira nova iznenađenja za svoju publiku.

In Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene