Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

evije nije propustila ni naša najpoznatija manekenka Kristina Šalinović koja ove godine nije išla na svjetske Fashion Weekove jer pušta kosu!


Završio je još jedan Fashion.hr kojim su dominirale vjerojatno najkraće haljinice ikad prikazane u Hrvatskoj. Martina Felja svojim je dizajnom manekenke prisilila da navlače haljine i podižu dekolte kako publici i uvijek spremnim fotografima ne bi pokazale više nego što je predviđeno. Dizajnerica je inače najbolji dokaz koliko suradnja s poznatim zvijezdama može napraviti za uspjeh kolekcije.

>> Kad je moda u pitanju - slavni Hrvati 'škicaju' iz prvog reda!

Nakon što je Severina odjenula njezinu haljinu za nastup u Njemačkoj, uslijedila je suradnja s Jelenom Rozgom i s brojnim drugim zvijezdama na našoj estradi. Revije nije propustila ni naša najpoznatija manekenka Kristina Šalinović koja ove godine nije išla na svjetske Fashion Weekove jer pušta kosu. Iduće sezone, novim ženstvenim lookom nada se unosnijim poslovima.
 

Vezani članci Slika nije dostupna MODNA POSLASTICA Ženstvene kreacije Skoke i eNVy rooma spremne za pokazivanje Slika nije dostupna Jele privlačila pažnju: 'Ima vremena za vjenčanice'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook