Hrvatska obala nudi čisto more, vrelo sunce i naravno mnoštvo plaža za svačiji ukus. Mi vas vodimo na neke od najljepših kupališta dubrovačkog primorja.


Prva stanica u našem obilasku najljepših kupališta krije se na otoku Šipanu. Nautički raj je malena plaža Bova. Iznenadnu slavu donio joj je nedavni posjet zvijezde Manchester Uniteda Andera Herrere koji je svoje oduševljenje skrovitom uvalom podijelio na društvenim mrežama.

Otok Šipan (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL)

Iduća stanica je prekrasna plaža Kava na Babinom kuku. Kupalište je dugo bilo zapušteno no odnedavno je pretvoreno u koncept koji će zadovoljiti i najzahtjevnije jetsetere. Plaža je zamišljena poput onih na svjetskim hit destinacijama.

Plaža Kava na Babinom kuku (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL)

Naš obilazak najljepših dubrovačkih plaža završavamo vjerojatno najfotografiranijim kupalištem u Hrvatskoj. Banje su se smjestile tik ispred gradskih zidina i raj su za sve one željne dobre zabave. Kako izgledaju jedne od najljepših domaćih plaža, pogledajte u video prilogu IN magazina.

Plaža Banje (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL)


IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.