Nikome nije bilo jasno!

Najdramatičniji tjedan u Survivoru! Goran nakon šoka izborio ostanak u showu!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Survivor - 4 Survivor - 3 Survivor - 2 Survivor - 1 Goran Špaleta Goran Špaleta Goran Špaleta Tomislav Rubinjoni Tena Tomljanović Tena Tomljanović +3 Tena Tomljanović - 1 Galerija

Iza nas je najdramatičniji i najemotivniji tjedan u Survivoru. Započeo je izazovom u kojem su natjecatelji zbog slasne i sentimentalne nagrade dali posljednji atom snage, a potom je plavi tim šokirao Gorana, poslavši ga u duel s Ramizom. Kako je prošao taj dvoboj, prisjetite se u prilogu In magazina!

''Mario, molim te dođi pomozi. Vaša današnja nagrada je vaše omiljeno mamino ili bakino jelo!'', rekao je Bojan. 

Pogledaj i ovo Mario Mlinarić Počinje avantura Mario Mlinarić vratio se na omiljenu egzotičnu lokaciju i najavio: "Očekujte neočekivano!"

Samo spominjanje doma mnogima je izmamilo suze na oči, a izazov nije mogao biti napetiji. U posljednjoj rundi natjecala su se po tri najžilavija kandidata iz svakog tima pa su snage odmjerili Tomislav, Goran i Nika protiv Stevana, Branka i Milice.

Plavi tim je i u trenucima slavlja pokazao empatiju prema protivnicima.

''Za ovakav dvoboj svaka čast crvenoj ekipi i volio bih, pošto za ovakav dvoboj trebaju dva tima, da i oni dobiju mamin ručak'', rekao je Tomislav. 

Svi kandidati su, osim omiljenih jela koja su im poslale majke i bake, dobili i njihove fotografije kao uspomenu koju su sa sobom uzeli u kampove. Dan poslije plavi su pobijedili u nogometnoj utakmici te za nagradu osvojili jela s roštilja.

''Kakva igra, moraju prestati s ovim nagradama jer ćemo se razmaziti'', komentirala je Tena. 

No jutro nakon uživanja u delicijama plavima je nestao osmijeh s lica jer su izgubili u izazovu za plemenski imunitet, a Goran je ostao šokiran kada je shvatio da je nominiran za dvoboj.

''Najviše me pogodilo što nisam očekivao. Očekivao sam da sam jaka karika u svom plemenu i u kampu i na igrama, pomažem im na igrama koliko god mogu, mislim da u postotku imam i najviše pobjeda'', rekao je Goran. 

Goran se na kraju za ostanak u Survivoru borio s Ramizom.

''Ramizu ispadaju cilindri što znači da Goran ostaje u Survivoru, Ramiz zauvijek napušta Survivor- Gorane, neki članovi tvog plemena su ti dotrčali u zagrljaj, a neki nisu. Što ti to govori o plavom plemenu?'', rekao je Mlinarić.

''Iskreno, bio sam sretan kad sam pobijedio pa nisam to ni primijetio dok nisi spomenuo, ali baš mi je drago da su neki dotrčali. Ti koji nisu vjerujem da je to bilo slučajno, nisu razmišljali u tom trenutku i siguran sam da će mi čestitati kad se vratim'', zaključio je Goran. 

Ramiz je nakon ispadanja iz showa izjavio kako jedva čeka da se vrati obitelji i posveti kćeri.

''Ja imam dosta godina i dosta iskustva, ovakvo iskustvo nisam nikada imao, drago mi je što sam upoznao ove ljude, a možda mi je malo i drago da idem'', rekao je Ramiz. 

Već večeras emocije će ponovno preplaviti plavi tim, a sve detalje doznajte od 22 sata i 15 minuta na Novoj TV.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Žanamari Perčić - 1 +0 In Magazin: Žanamari Perčić - 3 Celebrity Jedna od najseksi Hrvatica skinula se u bikini i pohvalila utegnutim tijelom, a rijetki će njezin video pogledati samo jednom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene