Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Miro Ungar nedavno je proslavio 77. rođendan. Tim je povodom u Zagrebu organizirao slavljenički koncert, a glazbenoj legendi čestitali su brojni prijatelji, među njima i bivša supruga.


Ljubitelji dobrih starih hitova došli su na svoje. Na koncertu Mire Ungara slavila se dobra glazba. A slavio se i, pazite sad, njegov sedamdeset i sedmi rođendan.

Vezani članci Mladen Grdović Neobična lista zanimljivosti iz biografija poznatih Hrvata: Koju je domaću divu pogodio grom, a u kojem sportu Grdović ima 30 zlatnih medalja? Slika nije dostupna NEUNIŠTIVA TEREZA Uz nju prijateljice, ali i bivši suprug!

Godine se, ipak, na njemu uopće ne vide.

'Tajna je to da se redovno bavim sportom, da sam stalno aktivan, da izmišljam nešto novo, još uvijek snimam nove pjesme, još uvijek se budim u noći s nekim novim tekstom u glavi, i naravno, tu je i moja supruga koja mi puno pomaže, koja je svojom mladošću pridonijela svakako da se i ja nekako vratim u moje mlađe dane', rekao je Miro Ungar.

'Ako mi se u roku 7 dana ne vratiš, oženit ću se ljepšom, mlađom...'

Pjevač je rođendan proslavio u intimnoj obiteljskoj atmosferi, uz vino i dobru hranu.

'Moja punica je napravila janjeću kapamu, ako ne znate što je to, ne bih vam sad mogao objašnjavati na dugo, ali je jako fino', smije se Ungar.

Uz probranu publiku, čestitati su mu došle i poznate dame, prijateljica Jasna Zlokić te bivša supruga Tereza Kesovija. Sa sadašnjom se Mirinom suprugom Sarom, koja je od njega mlađa 42 godine, izvrsno slaže.

'Mislim da je lijepo što se podržavamo, mislim da je pristojno što sam došla, mislim da će biti još ljepše što ću čestitati. On ima profesiju u malom prstu', rekla je Tereza.

'Jako smo se rado odazvali jer je Miro Ungar jedan vrhunski showman, jedan vrhunski pjevač', rekla je pjevačica Jasna Zlokić.

Glazbena je legenda na koncertu predstavila i novu pjesmu nazvanu 'Sve će biti u redu' kojom, kako kaže, širi optimizam u ovim teškim vremenima.

'Mislim da bi trebalo ljudima dati malo optimizma, malo sunca, malo ritma, malo ljubavi i nade u bolje sutra', rekao je Ungar.

Pjevač će za dvije godine obilježiti šezdeset godina glazbene karijere, a što planira tim povodom, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook