U malenim mjestima uvijek se rađaju najintrigantnije priče, a jedna takva prikovat će vas uz male ekrane ove jeseni na Novoj TV. Riječ je o novoj seriji ''Na granici''.

Galerija na granici USKORO na granici USKORO na granici USKORO +3 Serija Na granici uskoro na Novoj TV (Foto: Dnevnik.hr) - 2

U seriji ''Na Granici'', neće nedostajati, krimi, ljubavnih, ali ni humorističnih dogodovština. A za to će se pobrinuti, među ostalim, i dvije obitelji - Štiglići i Penave. Našoj su ekipi tako otkrili tko je najljepši i najpametniji u Lokvici, ali i tko peče najbolje kolače.

Vezani članci Mirko Ilibašić (FOTO: Privatni album) Otkrivamo tko je Mirkova zaručnica! Imamo njezinu fotografiju, ali saznali smo i sve o njegovom teškom djetinjstvu Amar Bukvić (Foto: Dnevnik.hr) Amar Bukvić pridružuje se glumačkoj ekipi omiljene serije: "Dolazak mog lika sve će iznenaditi"

Kako se čini, uz Štigliće smijeha neće nedostajati ni ispred, a ni iza kamere. 

Naime, uloge u novom jesenskom hit projektu Nove TV, između ostalih dobili su glumci Nina Erak, Nadia Cvitanović, Momčilo Otašević, Filip Juričić, Milan Štrljić, Amar Bukvić, Barbara Vicković, Mladen Vulić, Žarko Radić, Martina Stjepanović, Petra Kraljev, Barbara Nola, Asim Ugljen, Zlatan Zuhrić, Lucia Glavich Mandarić, Tijana Pečenčić i mnogi drugi vrhunski glumci.

na granici USKORO na granici USKORO

Ova dramska serija upoznat će nas s mladom, tek diplomiranom ekonomisticom koja se vraća iz Zagreba u svoje rodno selo kako bi od bake naslijedila ilegalni biznis švercanja dobara iz BiH u Hrvatsku. U ulozi bake Zorke vidjet ćemo poznatu kazališnu, filmsku i televizijsku glumicu Ninu Erak, dok će njenu temperamentnu unuku Petru utjeloviti glumica Nadia Cvitanović.

na granici USKORO na granici USKORO

Petra postaje šefica pravog malog kartela, a samim tim i najpoželjnija udavača u mjestu. Sve obitelji uključene u biznis, vide priliku da ženidbom jednog od svojih sinova s Petrom zagospodare unosnim poslom pa sinovi, htjeli ne htjeli, postaju Petrini udvarači. Tako će Petra, uz sve probleme koje ima s vođenjem tog neobičnog biznisa i to u patrijarhalnoj sredini, na vratu imati i gomilu „kolega“, svojih „podređenih“, a ustvari prijatelja iz djetinjstva, koji je žele oženiti i koji, uz zdušnu podršku svojih očeva, ne biraju sredstva da sabotiraju konkurente.

na granici USKORO Serija Na granici uskoro na Novoj TV (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr

Uz ovakve živopisne obitelji, u selu neće nedostajati urnebesnih zapleta. Njihove avanture pratite od nedjelje u 20 h - a gdje drugdje nego - Na granici.

Što su nam sve otkrile zvijezde nove serije pogledajte u prilogu IN magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju