Oni su besprijekorni ljepotani koji zarađuju skidanjem u modne svrhe.


Dame, sada se dobro koncentrirajte jer vas vodimo u svijet muških modela za donje rublje.  Žene ih vole, muškarci im zavide, a u opisu njihova posla je skidanje. Muški modeli za donje rublje, složit će se mnogi, imaju zanimanje iz snova. Vjerovali ili ne, mišićavo tijelo, čini se, nije najvažnija stavka koju moraju zadovoljiti.

Muški modeli za rublje (Foto: Dnevnik.hr)

'Kao prvo, osmijeh je zaista važan kako biste osvojili ljude. Morate biti simpatični! Naravno, vaše tijelo je vaš kapital', rekao je model Dennis Muhlhauser. Kako bi na fotografijama izgledali besprijekorno, modeli pribjegavaju različitim trikovima prije i za vrijeme fotografiranja. 'Par sklekova. 100 sklekova, 100 trbušnjaka', rekao je kroz smijeh Lovro Bartolić, a malu tajnu je otkrio i fotograf Srećko Rundić. 'Make up artisti naprave konturiranjem tijela da to bude što izraženije, pločice, six pack. Danas je gotovo nemoguće izbjeći računalno uljepšavanje u postprodukciji.

Muški modeli za rublje (Foto: Dnevnik.hr)

'Pa ja se nadam ne puno, bar na meni, nemojte puno photoshopa, ja sam valjda prirodno lijep. Zezam se. Pa da, treba brinuti o koži, o tijelu, općenito o koži, to nam je posao, moramo izgledati lijepo', rekao je model Arian Alagić. Domaći modeli rado pokažu svoje atribute pred fotoobjektivom, no upitno je koliko se to odrazi na njihovu bankovnom računu.
'Kreću se revije otprilike oko 500tinjak kuna, može se za neka slikanja izvuć i do tisuću kuna, nekakv hobi, više nego dovoljno, priznao je model Aleksandar Trbojević .
'Ovisi zapravo koliko je brand poznat, mislim da se tako može računati, a vani je malo bolje, mrvicu bolje', rekao je model Arian Alagić.

Muški modeli za rublje (Foto: Dnevnik.hr)

Na inozemnom tržištu razgolićivanje u modne svrhe ipak je mnogo bolje plaćeno.
'Da, možemo živjeti od toga. Imamo stan u Munchenu i Mađarskoj, primjerice. Imamo dovoljno novca za dobar život.', rekao je Benni Muhlhauser. Činjenica je da ovi mladići modeli za donje rublje postaju sasvim slučajno jer su svoje tijelo u teretani isklesali u neke druge svrhe. Pitamo se koliko podatak da zarađuju poziranjem polunagi koriste pri šarmiranju dama. 'Ja sam dosta sramežljiv, tako da mi je to ipak as u rukavu, ako one možda kopaju po internetu pa nađu, rekao je Aleksandar.

Muški modeli za rublje (Foto: Dnevnik.hr)

Više o zgodnim modelima saznajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.