Ove nedjelje na programu Nove TV počinje emitiranje serije "Čista ljubav". Uzbudljiva priča, puna intriga i tajni, sigurno će vas osvojiti na prvu.

Galerija


Ove nedjelje na programu Nove TV počinje emitiranje serije "Čista ljubav". Uzbudljiva priča, puna intriga i tajni, sigurno će vas osvojiti na prvu. No, mi vas sada vodimo onamo gdje inače nemate priliku zaviriti - na set dugoočekivane serije. Našu ekipu tamo je dočekao glumac Momčilo Otašević.

Na setu nam je pokazao i 'svoj' kafić Feniks. U seriji glumi negativca, a to mu je jako dobro sjelo. "Samo sam u kazalištu glumio negativce, tako da mi je baš drago kad mogu u seriji 180 epizoda biti negativac", priča Otašević. U kafiću postoji i kauč, na kojem Momčilo obožava odmoriti u pauzi od snimanja. Upitan stoji li predrasuda da su Crnogorci lijeni, glumac spremno odgovara: "Lijeni, to je apsolutno istina".

Što nam je još otkrio simpatični glumac te kako izgleda život njegovog lika iz serije, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Momčilo Otašević (FOTO: PR)
Momčilo Otašević (FOTO: PR)