Smatra da je predobar

Grdović o pijanim ispadima: 'Netko mi pokušava uništiti karijeru'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

56-godišnji pjevač je za In Magazin opisao kako je u središtu Zadra izgubio kontrolu nad upravljačem, izletio na nogostup, pregazio pješački otok i pomeo prometni znak.

Medijski napisi o pijanim ispadima za upravljačem nisu pokolebali Mladena Grdovića da proteklog vikenda užari atmosferu u poznatom splitskom klubu. Poznati Zadranin ekskluzivno za In Magazin progovorio je o svemu što mu se dogodilo u posljednjih 15-ak dana.

Pogledaj i ovo Maja Bajamić "Trnci su me prošli" Naša pjevačica doživjela težu prometnu nesreću, objavila fotografije smrskanog automobila: "Išla sam na sprovod, mogla sam biti pokopana"

'U cijeloj svojoj karijeri, mogu vam iskreno reći, imao sam 4 sudara, preko 3 milijuna prijeđenih km, nikoga nikad nisam ozlijedio, nikome nisam loše učinio, a sam sebi sam razbio auto', rekao je Grdoivć.

56-godišnji pjevač je za In Magazin opisao kako je u središtu Zadra izgubio kontrolu nad upravljačem, izletio na nogostup, pregazio pješački otok i pomeo prometni znak.

'Ja sam taj dan vozio 30 km/h i kome ću ja sad objasnit da je bila blokada auta, ja bih sada morao objašnjavati mehaniku što je bilo', objašnjava.

Zadarski grdelin se, kaže, nakon povratka s puta, 2 dana poslije nesreće, prijavio policiji.

'Za sve što sam dosad napravio sam ispaštao, plaćao sam sve, svoj danak i život ide dalje. A da je moglo biti ovo-ono, moglo je biti svašta', priznaje.

Priznaje također da ga ljute napisi da će mu trajno oduzeti vozačku dozvolu tek kad on nekomu oduzme život.

Grdović doživio nesreću - Izgubio kontrolu u Mercedesu

'To mi ide na živce, nikoga nisam udario, nikoga nisam satrao, nikada nisam niti u drugo auto bubnuo, pa svakome se može desiti u životu i ja sam čovjek kao i svi drugi ljudi', kaže Grdović.

Posljednje prometne eskapade pripisuje umoru pa uskoro planira uzeti dvomjesečni odmor.

'Nisam narkoman, nisam drogaš, pa svaki čovjek popije bevandu, koji ne, a za ubuduće ćemo vidjeti, ubuduće ćemo malo drugačije nastavit živjeti', kaže.

Mladen je uvjeren da mu se medijskom hajkom već duže vrijeme pokušava uništiti karijera.

'To se odavno radi na tome, već 10-ak godina, ali ako ti imaš dobre pjesme, ako ti nikog nisi uvrijedio, ako ti nisi nikome zlo učinio, uvijek sam rekao da mi je žao što sam predobar čovjek. To mi je jako žao i volio bih da sam malo iskvareniji', misli pjevač.

Najveća potpora su mu supruga Brankica i kći Sara, na čijem će vjenčanju jednog dana, siguran je, zapjevati njegovi brojni prijatelji s estrade.

Prilog u cijelosti pogledajte u inMagazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene