Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na veliku žalost direktorica izbora Ive Loparić Kontek i Maje Vračarić Kuljiš, Ivana Gudelj napustila je natjecanje.


Večeras nas čeka Izbor Miss Hrvatske za Miss svijeta. Nastavak puta prema tituli najljepše Miss Hrvatske 2015 izborile su Anica Vidić, Katarina Čavar, Iva Butorac, Anja Bijelić, Antonija Damjanović, Maja Spahija, Tea Vrcelj, Matja Čičak, Marta Malenica, Elena Jung, Paula Breški i Ivana Gudelj, a samo jedna od njih krajem godine putuje na svjetski izbor u Kinu.

Vezani članci Slika nije dostupna Kako je izgledao izbor za Miss Hrvatske 2015. godine pogledajte u fotogaleriji Slika nije dostupna Transformacija za veliko finale - Koja je najljepša Hrvatica?

To svakako neće biti Miss Splitsko-dalmatinske županije Ivana Gudelj koja je ušla u finale, no kada je naknadno otkriveno da je na županijskom izboru njezina pobjeda bila namještena, vatrena je Dalmatinka napustila izbor.

'Ne želimo komentirati, nećemo davati nikakve komentare', rekla je Gordana Franjić, organizatorica izbora za Miss Splitsko-dalmatinske županije.

'Očito smo se negdje razišli. Suradnja s njima neće ići. Prvenstveno mije žao zbog Ivane', rekla je Maja Vračarić Kuljiš.

Izbor za Miss Hrvatske: Pratite s nama UŽIVO i saznajte tko je najljepša!

Detalje ovog skandala pogledajte u inMagazinu, a direktan prijenos se može pratiti na našem portalu Dnevnik.hr. Budite s nama UŽIVO od 21h.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook