Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Miroslavu Škori je otkazan nastup 3. lipnja u Srbiji zbog straha za njegovu sigurnost jer su Marko Perković Thompson i on kumovi.


Popularni pjevač Miroslav Škoro trebao je otpjevati pjesmu 'Ne dirajte mi ravnicu' na koncertu u Srbiji.

'Playback' gafovi domaćih zvijezda: Tko je zaboravio otvarati usta, tko je pjevao bez mikrofona, a tko na tuđu pjesmu?

Vezani članci Miroslav Škoro Škoro: "Osnovna riječ koja je obilježila posljednja dva tjedna je 'huškanje'. Jedino što se događalo u mojoj kampanji je inzistiranje na istini" Sučeljavanje Tomislava Tomaševića i Miroslava Škore Žestoko sučeljavanje Tomaševića i Škore: Pale teške optužbe i prozivanja, ali veće su iznenađenje teme oko kojih su se složili

Jedan od organizatora nastupa, predsjednik Hrvatskog kulturno-umjetničkog društva iz Sombora 'Vladimir Nazor', je nakon razgovora s policijom i gradom rekao da se boji mogućih problema te poručio neka 'gospodin Škoro prvo pjeva u Beogradu, Novom Sadu ili Kragujevcu, pa onda  u Somboru'.

Dodao je kako nisu željeli probleme te izrazio nadu da će pjevač razumjeti razloge otkazivanja njegova nastupa. Škoro je proglasio šutnju za medije, a u neslužbenom telefonskom razgovoru za našu ekipu inMagazina poručio da 'nema potrebu davati komentare te rekao da mu je cijela situacija jadna'.

Pogledajte cijelu priču u videu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook