Sin ide njegovim stopama

Prošlo je 30 godina: Pjesma koja je postala sinonim ponosa i nade

Miroslav Škoro (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) Miroslav Škoro (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Miroslav Škoro (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) Galerija

Sljedeće će se godine velikim koncertom obIlježiti 30 godina od nastanka pjesme ''Ne dirajte mi ravnicu''. Miroslav Škoro ju je napisao dok je živio u SAD-u.

Rasprodani višestruki koncerti u Lisinskom bili su za Miroslava Škoru uobičajena pojava i ove godine. No za sljedeću priprema pravo iznenađenje.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Miroslav Škoro, TLZP "Majke mi, Škoro!" Kako je Lepa Mia postala Škoro iz centrifuge? ''Mislim da će Miroslavu biti jako drago kad ovo vidi, probudila si slavonsku stranu!''

''Jedan veliki koncert ćemo napraviti kojim ćemo obilježiti 30 godina postojanja pjesme ''Ne dirajte mi ravnicu'' koja je nastala 1989. godine. To je želja svih nas da takvoj jednoj pjesmi odamo, što bi rekli hrvatski, ''omage'', kazao je Škoro.

''Ne dirajte mi ravnicu'' Škoro je napisao u Pittsburghu, u trenutku nostalgije prema domovini, a koja je postala sinonim ponosa i nade.

Miroslav Škoro (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) Miroslav Škoro (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL)

Ne boji se Škoro reći što mu je na umu pa se nerijetko i javno obračuna sa svojim neistomišljenicima. Kaže, stoji iza svake svoje riječi.

''Nije problem čak ni mog rada ni mog djelovanja, ni mojih pjesama ni bilo čega drugoga nego problem sam jednostavno ja jer imam sad već previše godina i u tih godina se događalo svašta i sad bi bilo najbolje da ja začepim ali ja to ne mogu, mislim da to nije korektno prema svemu ono što se dogodilo, a to se na neki način i zove istina'', otvoreno je rekao glazbenik.

Škorin sin krenuo je očevim stopama i gitarist je benda ''Pravila igre''. Brižni otac priprema sina na sve zamke i nedaće showbizz svijeta.

''Ja ga kao otac moram učiti da ta javnost nosi sa sobom puno toga. Nosi puno zadovoljstva, nosi puno lijepih stvari, ali nosi nažalost i neke loše stvari i on se mora naučit nosit s tim'', govori Škoro.

Što je još rekao pogledajte u video priči. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene