Mnogo zabave i emocija

Škoro uz čobanac i obiteljsko druženje najavio veliki koncert za pomoć Banovini: "Ja u svoju publiku vjerujem"

Miroslav Škoro - 2 Miroslav Škoro - 2 DNEVNIK.hr 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Miroslav Škoro - 2 Miroslav Škoro - 3 Miroslav Škoro - 1 Miroslav Škoro - 5 Miroslav Škoro (Foto: Dnevnik.hr) Miroslav Škoro (Foto: IN magazin) Pjevač Miroslav Škoro (Foto: IN Magazin) Koncert Miroslava Škore (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Koncert Miroslava Škore (Foto: Dnevnik.hr) - 3 +0 Miroslav Škoro vratio se na glazbenu scenu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija

Miroslav Škoro vraća se svojoj najvećoj ljubavi - glazbi te priprema veliki koncert u Lisinskom. Jamči mnogo zabave i emocija, a sav će prihod biti namijenjen potrebitim obiteljima s Banovine. Sve o tom humanitarnom koncertu, obiteljskim druženjima, ali i čobancu, Škoro je ispričao Davoru Gariću.

Miroslav Škoro je osim po ljubavi prema glazbi poznat i kao veliki gurman, pa je odmah otkrio i pokoju tajnu kako pripremiti dobar čobanac.

Pogledaj i ovo In Magazin: Hana Huljić - 2 Bez toga nema ništa Hana Huljić otkrila koji je glavni temelj njezine i Grašine obitelj: "Sretna sam što ona to ima"

"Treba imat iskustva, ali tajna je uvijek u dobrom društvu. Treba i dobro izdinstati luk, povrće, imati dobro meso, nešto malo vode i sama riječ kaže, čobanac. Kažu da ja to dobro napravim", priznao je Miroslav.

Pjevač je otkrio i koliko su mu važna obiteljska okupljanja za stolom, kada se svi nađu zajedno i druže.

"Pokušavamo se naći vikendom. Pošto se Ivana odlučila specijalizirati i putuje svijetom, nas troje nedjeljom. Nije dovoljno, ali nažalost je tako", kaže Miroslav.

Miroslav 24. travnja priprema veliki koncert u Lisinskom, a evo što priprema za svoje obožavatelje.

"To će biti koncert na kojem ćemo kao i obično, pjevati pjesme koje su nastale u zadnji tridesetak i više godina moje karijere. Kompletan prihod donirat ću u humanitarne svrhe, preko Kruha svetog Ante i uz pomoć biskupa Košića. Dakle, za potresom pogođeno područje Banovine", najavio je.

Miroslav je otkrio i kakvo mu je trenutačno zdravstveno stanje i što kažu liječnici.

"Doktor kaže da začuđujuće, bez obzira na sve napore, da je dobro. Zabranili su mi sve, međutim trudim se pridržavati toga koliko mogu, a najvažnije je da se krećem", zaključio je.

I za kraj, evo što publika može očekivati od koncerta u Lisinskom.

"Svašta je bilo na mojim koncertima u Lisinkom. Puno puta je plakala publika, plakao sam i ja, puno smo se smijali i plesali. Glazbu treba napisati, izvesti, ali glazba koja je napisana i izvedena, a nitko je nije čuo, pitanje je - je li se uopće dogodila? A da se dogodi, potrebna je publika. Ja u svoju publiku vjerujem, pozivam je da dođe u naš Lisinski", poručio je Miroslav.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene