Nekadašnja najveća tinejdžerska zvijezda, pjevačica Renata Končić, umjetničkog imena Minea, ovog tjedna snima svoj novi glazbeni uradak - sve je otkrila u 'Ispovjedanici' inMagazina!


'Srce zauteto' brza je i vesela pjesma, baš poput onih koje su devedesetih proslavile Renatu Končić - Mineu.

Vezani članci Minea, Jole (FOTO: Instagram) Prošlo je 18 godina: Minea i Jole pokazali kako su izgledali kao tinejdžeri Slika nije dostupna Biste li ih prepoznali? Pokazali novi izgled i manje kilograma!

'Dugo sam već najavljivala nekakve novitete pa onda kako vrijeme proleti evo sad smo konačno došli do studija i radi se na novim pjesmama. To je singl koji su napisali Branimir Mihaljević i Antonija Šola. Brza, ljetna, poletna. Ustvari, puna nekakve pozitivne energije kakva sam i ja trenutno i onda nekako sam se našla u svemu tome i jako se veselim. Ja već godinu dana nisam snimila ništa novo pa mi je to sad nešto super', priča Minea koja 'slavu nisam nije doživljavala kao slavu'.

>> Domaće zvijezde '90-ih: Evo kako su nekad izgledali!

'Ja sam ovo doživljavala kao svoju ljubav i ta ljubav se nekako refleksirala na tu moju publiku i vraćala mi se natrag. Ja sebe nisam nikada doživljavala slavnom, doživljavala sam se poznatom i da me ljudi prepoznaju kao takvu jer radim posao kakav radim. Pjevanje nikad nisam nazivala poslom nego velikom ljubavi,a tako je i dan danas. O toj prošlosti razmišljam samo u nekakvim najljepšim sjećanjima i vežu me najljepša sjećanja i nema ništa što bi ja sad maknula, ali sada sam trenutno u nekakvoj fazi da sam zadovoljna ovim na čemu sam sada i ne mogu sad sebe zamislit u nekakvoj varijanti koja je bila prije', priča Minea.

Osim o glazbi, s Mineom smo pričali i o njezinu privatnom životu. Ka sebe kaže da je uvijek zaljubljena, a trenutno je u ozbiljnoj vezi. Pogledajte cijeli intervju!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook