''Žao mi je...''

Mina ispala iz Survivora, ali odmah je dobila novu ulogu u showu, evo o čemu je točno riječ i tko će joj se pridružiti!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Survivor - 1 Survivor - 2 Survivor - 3 Survivor - 4 Survivor Survivor In Magazin: Survivor - 1 In Magazin: Survivor - 2 In Magazin: Survivor - 5 In Magazin: Survivor - 6 +4 In Magazin: Survivor - 7 Galerija

Na početku prošlog tjedna članovi plavog i crvenog tima Survivora su se ujedinili, a tim povodom im je priređen party na koji su stigli okupani i uređeni, što ih je oduševilo. Prvo su na plemenskom vijeću završili crveni te u duel prvi put poslali Minu, u kojem se za ostanak na otoku natjecala protiv Roka. Splićanin je bio uspješniji te iz Survivora izbacio Minu, a ona je dobila novu ulogu u showu.

Tuševi, češljevi i četke, šminka, parfemi i civilna odjeća – sve je to dočekalo kandidate Survivora na početku prošlog tjedna u povodu ujedinjenja plemena.

Pogledaj i ovo Katia Žunić - 7 ''Da vam bude lakše...'' Na setu ''Survivora'' ove su se godine rodile i simpatije, a ovaj dvojac novom je fotkom otkrio u kakvom su stvarno odnosu!

''Dame i gospodo, dobrodošli na party ujedinjenja. Od večeras svi ćete živjeti na istom otoku. Ali i dalje ćete biti ljuti protivnici'', otkrio im je Mario Mlinarić. 

Članovi oba tima uživali su na partyju te proveli dosad možda najljepše trenutke u Survivoru.

No već drugo jutro ponovno su se našli na protivničkim stranama, a u prvom izazovu za plemenski imunitet slavili su plavi. Na plemenskom vijeću crvenih prvi je put glas dobila i Milica.

''Milice, tebe nominiram samo iz razloga što meni nisu najbitniji poeni na terenu već ljudske kvalitete. Ne želim te u nađem plemenu više jer mislim da malo odskačeš s tim kvalitetama i ne volim što pokušavaš da mi siječeš krila'', rekla je Nađa. 

''To je jedan glas, jedan kao nijedan, uopće ga ne računam. Jedva čekam da čujem i vidim od koga dolazi i da pitam zašto. Mislim, uopće me ne interesira iskreno da ti kažem'', rekla je Milica. 

Najviše glasova članova crvenog tima dobila je Mina i prvi put završila u duelu, u kojem se borila protiv Roka te izgubila.

''Mina, iako si večeras izgubila, ti ne napuštaš Survivor. Ti postaješ član žirija, ali više nećeš imati mogućnost komunicirati i razgovarati sa svojim članovima. Sad ti dajem priliku da se po posljednji put obratiš'', objasnio je Mario Mlinarić. 

''Žao mi je, više bih voljela da sam pobijedila i žao mi je što se ne vraćam sa svima njima u kamp da jedemo rižu oko vatrice, ali svakako mi je mnogo draže što ostajem u nekoj funkciji ovdje nego da sam otišla kući'', rekla je Mina. 

''Toliko sam zahvalna što ste me zadržali ovoliko, najveći strah mi je bio da ću odmah ispasti i da neću stići ni osjetiti Survivor. Mislim da sam malo bolji čovjek nakon što sam vas upoznala i bila ovdje'', zaključila je Mna. 

OFF: Koja će biti Minina uloga u showu te tko će joj se sljedeći pridružiti, provjerite na Novoj TV od 22 sata i 15 minuta.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić i Ante Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić +1 Lana Klingor Mihić Celebrity Lana Klingor Mihić iznenadila priznanjem: "Spetljala sam se s nekim s kim nisam trebala, nitko ne može suditi, nosit ću svoj križ"

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro, Lara Lis i Valentina rasplakali Maju Šuput - 2 Pedro, Lara Lis i Valentina rasplakali Maju Šuput - 1 Pedro Soltz, Lara Soltz Pedro Soltz, Lara Soltz +23 Pedro Soltz, Lara Soltz Celebrity Emotivna Maja Šuput zbog dirljivog trenutka nije mogla prestati plakati: ''Jedva čekam da odete''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene