Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Djeca su kruna ljubavi, no u život para uvijek unose velike promjene. Evo kako se s njima nose poznati roditelji.


U zajednički život svakog para dolazak bebe unijet će mnogo sreće, ali i donijeti velike promjene. Djeca su kruna ljubavi, no oni iskreni priznat će kako s njihovim dolaskom partneri imaju manje vremena jedno za drugo.

Domaći par ne skriva sreću – postali su roditelji!

Vezani članci Matea Hušnjak, zaštitarka koja je zaustavila muškarca u Centru za socijalnu skrb Zaštitarka koja je svladala dvostruko jačeg muškarca: ''Primio je stol i bacio ga na zid. Sve se srušilo i potrgalo, još sam pod šokom'' Ilustracija (Foto: Gettyimages) ''Bila sam u njihovim raljama, ne daj Bože nikome... Nisam imala priliku dokazati da mogu brinuti o svojoj bebi. Moje dijete je živo, oštećenog zdravlja, ali živo"

Kako prevladati slatke brige otkrili su stručnjaci, ali i poznati roditelji.
ada je prije tri godine došao igrati u hokejaški klub Medveščak s Mikeom Glumcom, Kanađaninom hrvatskih korijena, u Zagreb su doputovali supruga, troje djece, dva psa i tri mačke. Vjerojatno nema boljeg para za razgovor od tome koliko dolazak djeteta mijenja odnos partnera. Prvog sina, Elija dobili su prije pet godina., a potom su stigli blizanci.

Primjer skladnog para svakako su Amar i Alma koji su prije devet mjeseci iz rodilišta kući doveli malenog Amana. 'Naš odnos mogu reći da ga je učvrstilo ali nam se život promijenio sve se okreće oko njega', rekla je Alma. Što su još poznati roditelji otkrili, pogledajte u prilogu INmagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook