Odlično surađuju

Mia Kovačić u posjetu dvojcu koji čini da i žene i muškarci svake nedjelje uzdišu za njom

Voditeljica Mia Kovačić (Foto: IN Magazin) - 6 Voditeljica Mia Kovačić (Foto: IN Magazin) - 6 In Magazin 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Voditeljica Mia Kovačić (Foto: IN Magazin) - 5 Voditeljica Mia Kovačić (Foto: IN Magazin) - 6 Voditeljica Mia Kovačić (Foto: IN Magazin) - 3 Voditeljica Mia Kovačić (Foto: IN Magazin) - 2 Voditeljica Mia Kovačić (Foto: IN Magazin) - 1 Voditeljica Mia Kovačić (Foto: IN Magazin) - 4 Voditeljica Mia Kovačić (Foto: IN Magazin) Mia Kovačić (Foto: Sandro Sklepić) Mia Kovačić i Janko Popović Volarić (Foto: PR) Janko Popović Volarić i Mia Kovačić (Foto: Dnevnik.hr) +2 Janko Popović Volarić i Mia Kovačić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Mia Kovačić posjetila je showroom Envy rooma i dizajnerski dvojac koji ju svakog tjedna odijeva za "Ples sa zvijezdama."

Kad se nedjeljom navečer u showu "Ples sa zvijezdama" Mia Kovačić pojavi na ekranu, mnoge dame uzdišu za glamuroznim haljinama koje nosi. Za to je zaslužan modni dvojac Envy room. Elegancija, ženstvenost i romantičnost njihov su potpis. 

Pogledaj i ovo Mia Kovačić i Ana Stunić na predstavljanju emisije IN magazin 2009. godine 15 godina omiljene emisije Pogledajte kako su izgledali počeci IN magazina: Mia Kovačić bila je tu od prvog dana, evo i gdje je danas njezina prva suvoditeljica!

Njihova bezvremenska elegancija brzo je osvojila srca pripadnica ljepšeg spola. U 15 godina rada postali su među najomiljenijim dizajnerima na sceni, anjihove haljine prvi su odabir mnogih mladenki. Iako su muški dizajneri, čini se da ipak najbolje znaju pronaći put do ženske sreće.

"Nemam pojma, valjda razmišljamo iz muške perspektive, kako nama žena lijepo izgleda, drago nam je da su to i žene prepoznale", rekao je Nikica, jedan od dizajnera dvojca koji stoji iza brenda Envy room.

Tako je Envy room uz Miju u svim prilikama pa je iz tjedna u tjedan odijevaju i za show Ples sa zvijezdama.

Probe traju prilično kratko jer s Mijom surađuju već dugi niz godina pa dobro znaju što će joj odgovarati.

"Dogovaramo se, naravno da se dogovorimo, ali ona nije zahtjevna, odnosno prekrasno izgleda, prezgodna je, sve joj lijepo stoji, nju je lako obući", rekao je Vjeko, dizajner Envy rooma.

"Svaku emisiju Nikica i Vjeko osmisle neki look, tkaninu, kroj, trude se svaki put da je to potpuno drukčije, da ništa ne podsjeća na nešto, a opet da je taj njihov prepoznatljivi potpis. Mislim da nije teško sa mnom raditi. Naše probe doista kratko traju jer oni mene već znaju u milimetar", rekla je Mia.

I obvezno nedjeljne večeri provode pred televizorom kako bi bili sigurni da je sve na svojem mjestu, ali i da dobiju neke nove ideje. Iza nas je šest epizoda showa Ples sa zvijezdama, a upravo Mia ima najbolji uvid u backstage te najbolje zna kako se kandidati osjećaju.

"Koliko god imaš osjećaj da smo se svi nekako opustili, naravno, uvijek je trema prisutna, ali uvijek postoji ta nadolazeća trema jer svakom emisijom letvica je više. Imamo neke nove izazove, rekli bismo nova iznenađenja, tako da će biti jako zanimljivo. Vidi se da je tu i neki danak umora i silnih napornih treninga. Vidjet ćemo tko će izdržati", zaključila je Mia.

Iz emisije u emisiju sve je napetije, a plesni izazovi donose i brojna iznenađenja, čak i za ekipu ondje.

"Do sada smo žiri i ja dosta slično razmišljali. Naime, ja još imam bolji uvid kad sam na galeriji, onda ih vidim odozgora, tako da imam super uvid kako nešto otplešu. I već na generalnoj probi ja onako škicnem, mislim o tome kakve će biti ocjene. Da je neka kladionica, dobro bih zarađivala", rekla je Mia.

Jedno je sigurno - Mia i haljine Envy rooma sigurno će doći i do finala.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) +5 Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Celebrity Ovako izgleda jedna od najljepših stražnjica na svijetu bez fotošopa i filtara

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene