Nepregledne pustinje Dubaija mjesto su nove kampanje modnih dizajnera eNVy Room, no manekenski posao nije nimalo lak. Otkrila nam je i glavna zvijezda koja oduzima dah!


Pustinja u Dubaiju mjesto je radnje kampanje modnog dvojca eNVy room iza kojeg stoje dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović, a u novoj kolekciji vjenčanica zablistala je naša voditeljica Mia Kovačić.

Domaća ljepotica u vjenčanici usred pustinje: 'Kao da sam na drugoj planeti'

Vezani članci Slika nije dostupna OTVOREN SHOWROOM Modno carstvo eNVy rooma u središtu Zagreba Slika nije dostupna Domaća ljepotica u vjenčanici usred pustinje: 'Kao da sam na drugoj planeti'

'Savršen je osjećaj biti u pustinji jer tamo doživiš potpunu tišinu, kao da si sam na svijetu, ne vidiš ništa osim dine', kažu dečki iz eNVy rooma. 'Ja sam se baš nasmrzavala, u pustinji je izuzetno hladno, pijesak je leden jer se ona najbrže hladi,  ljetnim mjesecima i kad je plus 50 već se oko 4 ohladi', priča Mia koja je na setu imala pomoć jedne deve – koja je bila neposlušna. Bilo je to nezaboravno iskustvo a nezaboravne su i haljine.

Šljokice, til, biseri, sve ono što žene rado odabiru za svoj najvažniji dan. Dečki se i dalje drže svojeg prepoznatljivog stila, no odustali su od krinolina i zaustavili se na užim linijama. Sigurni smo kako će se u tome mnoge mladenke sljedeće godine poželjeti udati. Pa čak i Mia, jednom kada dođe do toga. 'Kad me netko pita kad će biti kažem jednog lijepog dana, čak i ako ne bude ne bude, to je krajnji produkt... a što se haljina, tiče to ću prepustiti dečkima nek se zabavljaju s tim', poručuje Mia.

Pogledajte u prilogu inMagazina modnu priču iz Dubaija.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook