Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Šok i nevjerica za sve obožavatelje markantnog Boran-age turske uspješnice 'Sila'. Kategorički je rekao 'ne' glumi.


Glumeći u seriji 'Sila' kao Boran Aga slamao je srca gledateljica diljem svijeta. No markantni Mehmet Akif Alakurt odlučio je napustiti svijet glume, ali i svoju Tursku, te se preseliti u daleki Brazil.

Vezani članci Prince Wale Soniyiki Prince o opasnoj situaciji na Farmi zbog koje je intervenirala hitna: ''Užasan je osjećaj bio, grlo mi se počelo sušiti...'' Kristina Mandarina - 1 Poslije požara na ''Farmi'' dodatan nemir: Kristina Mandarina je otišla, a evo koga vidi kao najjaču kariku!

'U Turskoj su serije na neki način poput fast fooda. Dok je serija aktualna, gotovo da ne možete hodati ulicom. Mogu vam opisati jedan događaj. Za vrijeme snimanja Adanca, čekao sam na naplatnim kućicama na mostu. U jednom su trenu iz svih auta u blizini izašli ljudi. Njih pedesetak, bez pretjerivanja. Opkolili su auto i udarali i staklima. Netko je kroz prozor u auto pokušao ugurati dijete. Drugi je navalio', povjerio se glumac Mehmet Akif Alakurt koji je priznao kako u takvim situacijama ne strahuje za vlastiti život. 'Ma kakvi. Više se ničega ne bojim'.

Mehmet je otkrio i kako će se povući iz svijeta glume. No ne samo da se odlučio povući iz svijeta glume već će svoju odluku učvrstiti i preseljenjem na drugi kontinent. Naime, glumac napušta Tursku i seli se u Brazil, gdje je kupio farmu na kojoj će se posvetiti uzgoju konja i pasa.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

#MehmetAkifAlakurt

A photo posted by Mehmet Akif Alakurt Fans (@maafans) on

 

#MehmetAkifAlakurt

A photo posted by Mehmet Akif Alakurt Fans (@maafans) on