Iskrene cure, javite se!

Poduzetni šarmer na kojeg se lijepe krive žene traži onu koju će oboriti s nogu svojim pjesmama

Matej Mlađenović (Foto: Facebook) Matej Mlađenović (Foto: Facebook) facebook 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Matej Mlađenović (Foto: Facebook) Matej Mlađenović (Foto: IN Magazin) Matej i Ljiljana Mlađenović (Foto: Nova TV) Ljiljana Mlađenović (Foto: Nova TV) Matej Mlađenović (Foto: Facebook) Matej Mlađenović (Foto: Facebook) Matej Mlađenović (Foto: Facebook) Matej Mlađenović (Foto: Facebook) Matej Mlađenović (Foto: Facebook) Matej Mlađenović (Foto: Facebook) +3 Matej Mlađenović (Foto: Facebook) Galerija

Među kandidatima koje ćemo upoznati u showu "Ženim sina" je i glazbenik Matej Mlađenović, kojem će glavna savjetnica biti mama Ljiljana. Kakvu djevojku traži te osvaja li ljubavnim stihovima?

Njegovo je ime Matej i spreman je za izazov koji se zove ljubav. Matej je mladi glazbenik i poduzetnik koji radi do kasnih noćnih sati, a jako je ponosan na svoj poduzetnički duh i organiziranost.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ženim sina vraća se na male ekrane - 13 Koja je ona prava? Show ''Ženim sina?'' večeras na malim ekranima: Saznajte detalje treće sezone!

"Zbog načina života privlačim žene koje nisu baš za mene", otkrio nam je kandidat showa "Ženim sina"

Matej se inače bavi ugostiteljstvom, ali to nije sve - on je i pjevač koji ima svoje autorske pjesme. 

Iako žudi za karijerom, obitelj mu je na prvom mjestu pa se nada kako će u showu upoznati djevojku koja će s njim nastaviti životni put. U showu će imati priliku upoznati njih osam.

"Družit ćemo se, putovati i ako Bog da, u jednu od njih ću se zaljubiti", govori nam. 

Velike nade u to da će se skrasiti polaže i njegova mama Ljiljana. A njegova idealna djevojka mora biti...

"Cura koja bi shvaćala njegov temperament i pratila ga i podržala", misli mama Ljiljana, dok Matej želi iskrenu djevojku. 

A Matej bi djevojke mogao osvajati i svojim pjesmama. 

"Imam jednu pjesmu koju sam napisao. "Bolje za oboje" se zove", govori nam te otkriva da je njegov glavni adut snalažljivost. 

Mama Ljiljana uz to dodaje i kako je njezin Matej uporan i vrijedan, te da ima još tri brata istih kvaliteta. 

Što sve možemo očekivati od kandidata, njihovih roditelja, ali i djevojaka, tko će s kim kliknuti, ne propustite pratiti večeras poslije serije "Na granici" na Novoj TV!

Više o showu ''Ženim sina'' čitajte OVDJE.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Vukelić (Foto: PR) Ivan Vukelić (Foto: Facebook) Ivan Vukelić (Foto: PR) Ivan Vukelić (Foto: PR) +1 Ivan Vukelić (Foto: Instagram) Celebrity Unatoč razvodu nije izgubio vjeru u ljubav, a u potrazi za srodnom dušom pomaže mu mama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene