Među kandidatima koje ćemo upoznati u showu "Ženim sina" je i glazbenik Matej Mlađenović, kojem će glavna savjetnica biti mama Ljiljana. Kakvu djevojku traži te osvaja li ljubavnim stihovima?

Galerija


Njegovo je ime Matej i spreman je za izazov koji se zove ljubav. Matej je mladi glazbenik i poduzetnik koji radi do kasnih noćnih sati, a jako je ponosan na svoj poduzetnički duh i organiziranost.

Vezani članci Ivan Vukelić (Foto: Dnevnik.hr) Avanturistu Ivanu bilo je teško, ali donio je finalnu odluku: ''Prstenja nije bilo za sve" Natali Lauc, Patricia Josipović, Josip Kotlar (Foto: Nova TV) Josip je umjesto Patricije odabrao Natali: "Moja potreba za pravdom ispala je čista ljubomora"

"Zbog načina života privlačim žene koje nisu baš za mene", otkrio nam je kandidat showa "Ženim sina"

Matej se inače bavi ugostiteljstvom, ali to nije sve - on je i pjevač koji ima svoje autorske pjesme. 

Iako žudi za karijerom, obitelj mu je na prvom mjestu pa se nada kako će u showu upoznati djevojku koja će s njim nastaviti životni put. U showu će imati priliku upoznati njih osam.

"Družit ćemo se, putovati i ako Bog da, u jednu od njih ću se zaljubiti", govori nam. 

Velike nade u to da će se skrasiti polaže i njegova mama Ljiljana. A njegova idealna djevojka mora biti...

"Cura koja bi shvaćala njegov temperament i pratila ga i podržala", misli mama Ljiljana, dok Matej želi iskrenu djevojku. 

A Matej bi djevojke mogao osvajati i svojim pjesmama. 

"Imam jednu pjesmu koju sam napisao. "Bolje za oboje" se zove", govori nam te otkriva da je njegov glavni adut snalažljivost. 

Mama Ljiljana uz to dodaje i kako je njezin Matej uporan i vrijedan, te da ima još tri brata istih kvaliteta. 

Što sve možemo očekivati od kandidata, njihovih roditelja, ali i djevojaka, tko će s kim kliknuti, ne propustite pratiti večeras poslije serije "Na granici" na Novoj TV!

Više o showu ''Ženim sina'' čitajte OVDJE.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

Unatoč razvodu nije izgubio vjeru u ljubav, a u potrazi za srodnom dušom pomaže mu mama