U paprenim kuglicama današnja je gošća najstroža članica žirija "Supertalenta" Martina Tomčić. Britkog jezika odgovara na škakljiva pitanja našeg Davora Garića. Saznat ćemo koju bi poznatu damu predstavila svojoj kćeri kao uzor, s kim bi željela zaglaviti na pustom otoku, ali i zašto bi policiji prijavila svoju najbolju prijateljicu!

Galerija


Počeo je show ''Supertalent'', a jedna od najzanimljivijih članica žirija odgovorila nam je na nekoliko paprenih pitanja. Iako se prije početka nove sezone pričalo da je Martina Tomčić postala blaža, da na svašta pristaje, ona se našalila kako su te glasine novosti i za nju.

Vezani članci Trio Essence (Foto: Nova TV) - 8 Ukrajinke totalno opčinile Davora: Pogledajte zašto je Martina zaključila da će ostati bez večere! Matej Mateković (Foto: Nova TV) - 2 Ovaj je dječak pravi uzor i primjer da svatko treba slijediti svoj san i prihvatiti svaku razliku!

Što se tiče zanimljivih pitanja, jedno od onih na koje je morala odgovoriti bilo je i bi li prijavila policiji prijateljicu da sazna da je krivotvorila diplomu s fakulteta.

Martina se kod tog odgovora nije nimalo dvoumila, već je kao iz topa zaključila da apsolutno bi.

''To je kazneno djelo, a za početak ja se s takvim ljudima ne bih družila'', rekla nam je.

Sigurna je tako i da bi i torbu s milijun kuna kad bi ju pronašla na ulici vratila nesretnom vlasniku.

''To je, nažalost, najljepša poruka koju možemo poslati pomalo upitnom moralnom društvu'', zaključila je Martina.

Saznali smo i da bi da se ponovno rodi bila plesačica te da bi na pustom otoku nakon brodoloma najradije završila sa svojom obitelji.

Ponuđene su joj bile i tri žene između kojih je morala izabrati jednu koju bi kćeri pokazala kao uzor. Birala je između Kim Kardashian, Angele Merkel te majke Tereze.

''Ovako na prvu rekla bih majku Terezu, ali s obzirom na svijet u kojem živimo, voljela bih da ta majka ima neke mic osobine Angele Merkel. Ovo prvo ime ćemo malo zaboraviti'', odgovorila je u svom stilu.

Što je odgovorila na pitanja kao što su stoji li žena iza svakog uspješnog muškarca, je li veličina važna i boje li se muškarci žena koje su i lijepe i pametne, pogledajte u našem videu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr