Marko Perković Thompson održao je koncert u Karlovcu, gdje ga je bodrilo više od 10 tisuća ljudi. Komentirao je zabranu svog koncerta u Švicarskoj.


I dok mu je nastup u Švicarskoj zabranjen, domaća publika pokazala je da željno iščekuje svaki koncert Marka Perkovića Thompsona. Šator u Karlovcu bio je premalen za sve koji su sinoć željeli poslušati njegove najveće hitove pa ih je sinoć u Karlovcu bilo više od 10 tisuća.

Vezani članci Lana Klingor Mihić i Andrea Čubrić - 5 Bivše E.T. -jevke nakon 20 godina udružile vokalne snage i otkrile što bi poručile Vanni: "Priča je to o jednoj ženskoj nezgodnoj situaciji" Jacques Houdek Jacues otkrio kako se osjeća u novom desetljeću života: "Kad čovjek tak dobro izgleda onda mu nisu ni godine bitne"

'Oni prate vjerno, mene, moj rad, slušaju, odlaze na koncerte i to je jedan predivan osjećaj', rekao je Thompson. Koncert je završio nakon ponoći, no mnogi su ostali čekati ne bi li dobili priliku pozdraviti ga i fotografirati se s njim.

'Daju mi potporu uglavnom. Sa mnom su u ovome što radim, u mojim pjesmama. Moje pjesme su nastale paralelno s vremenom kako smo ga živjeli i mi kao narod i ja kao pojedinac. Tako da one su jedna istina koja a nažalost mnoge smeta', rekao je Perković o svojim pjesmama.

Njihovu potporu ima i kad se radi o posljednjem slučaju zabrane njegova koncerta u Švicarskoj. Iako je 3. rujna trebao u gradiću pokraj Zuricha održati koncert, to se ipak neće dogoditi. Gradsko vijeće Schlierena zabranilo je nastup iz bojazni po javnu sigurnost te da bi 'pojedine grupe ili osobe' mogle pokušati ometati nastup. 'Eto im, kad su zabranili, neka su zabranili. Šta sad, možemo mi i bez toga', dodao je Perković.

Unatoč svemu, Marko je posvećen obitelji, a uz njih će ovog listopada proslaviti i jubilarni 50. rođendan. 'Nešto mi spremaju. Moja obitelj nešto sprema, ne znam točno što. Proslavit ćemo ga, moram 50. proslaviti', otkrio je Thompson. Što je još otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.