U ekskluzivnom intervjuu za IN magazin Marko Grubnić otkrio je da sprema svadbu. Na svojem će vjenčanju biti u odijelu, no za sve je dame dizajnirao ekskluzivnu kolekciju vjenčanica. Marko je sve detalje iz svojeg života otkrio našem Davoru Gariću.

Galerija


Modni stilist Marko Grubnić u ekskluzivnom intervjuu za IN magazin otkrio je da se ženi. I to već ove godine!

Vezani članci Maja Šuput Teško je povjerovati da su ove fotke Maje Šuput nastale prije 14 godina, a uz nju je već tada bio i Marko Grubnić Marko Grubnić Zaplesao na stolu: Grubnić objavio nikad viđene fotografije s ludog vjenčanja Maje Šuput

Iako nije htio otkriti detalje svoje ljubavne idile, doznajemo da je zaljubljeni par, nakon nešto više od pola godine ljubavi, odlučio vjenčati se.

Marko je s osmijehom na licu rekao:

''Vjenčat ćemo se već ove godine! No ajmo prvo skočiti pa reći hop. Tako da sam ja jako sretan u životu. Jako volim svoj život i baš sam nekako blagoslovljen. Sve se nekako posložilo u mom životu baš onako kako sam ja to htio'', zaključio je. 

Ako je suditi prema njegovu profilu na Instagramu, ljubavi i sreće ne nedostaje mu u životu. Marko priznaje da mu trenutačno teku med i mlijeko.

''Ja se trudim. Tako je to već neko vrijeme. Nekako na život gledam pozitivno, ne s ružičastim naočalama, ali volim reći da medalja stvarno uvijek ima dvije strane. Uvijek gledam ovu sjajniju, vedriju, veseliju i meni nekako zbog toga dolaze u život samo lijepe stvari. Ja sam se jako ogradio od ljudi koji mi ne pašu, koji su negativni, koji znaju samo kukati i komentirati loše. To je ustvari najlakše, da ja sjedim pored tebe pa ti kukam cijeli dan. Ajmo mi radije nešto napraviti!'' otkriva Marko da uživa u ljubavi.

Cijeli razgovor pogledajte u našem videu!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Nakon brisanja Instagrama i promjene imena, ali i života, oglasila se Lana: "Konačno se događa!