Nikad sretnija

Najteži, ali najljepši "posao": Nakon nekoliko godina šutnje Marija Husar Rimac progovorila o sinu

Marija Husar otvorila atelje (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) Marija Husar otvorila atelje (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Husar otvorila atelje (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) Marija Husar otvorila atelje (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) Marija Husar otvorila atelje (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) Marija Husar otvorila atelje (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) Marija Husar otvorila atelje (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) Marija Husar otvorila atelje (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) +0 Marija Husar otvorila atelje (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) Galerija

Pjevačica Marija Husar Rimac posljednjih se godina posvetila duhovnoj glazbi, a progovorila je i o sinu.

Nakon nekoliko godina izbivanja sa scene te rada isključivo na duhovnoj glazbi, pred Marijom Husar Rimac novi su životni izazovi. Jedan od njih je otvorenje glazbenog ateljea. No tu je i majčinstvo o kojem dosad nije mnogo govorila.

Pogledaj i ovo Martina Tomčić sav se trud isplatio! U obitelji Martine Tomčić ovih dana itekako ima razloga za slavlje: "Pijana sam od sreće i ponosa!"

Majčinstvo je najteži, najzahtjevniji, ali i najljepši "posao". Možda će vas iznenaditi, ali s time se slaže i pjevačica Marija Husar Rimac. Nakon nekoliko godina šutnje, o ulozi majke Marija danas otvoreno govori. "Ja sam mama 4-godišnjeg sina Ivana i to je nešto što je ispunilo moj život... On je veseo, zaigran, pametan."

Sa suprugom Vjekom u braku je već 9 godina. Na proširenje obitelji dugo su čekali, a dječačić Ivan kruna je njihove ljubavi. "Dobili smo jedno malo slatko stvorenje koje je tu ljubav još oplemenilo. Nas dvoje još više učvrstilo. Vjeko je predivan otac ... Dogodila nam se nadogradnja, ne znam uopće kako bi to nazvala." Ivan je trenutačno ozbiljan zaljubljenik u igrice i glazbu.

Marija Husar otvorila atelje (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) Marija Husar otvorila atelje (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL)

"Ja ga cijelo vrijeme nagovaram 'ajde Ivane pjevaj'. 'Ne mama, ja sam premali da pjevam, ti ćeš pjevati, ja ću svirati bubanj'. Bubnjevi su velika ljubav. Naravno da ima težih i lakših perioda, ali bitni su temelji. Naš temelj je i vjera. Sve je super, super se razvijamo i idemo dalje u nove pobjede", zaključila je pjevačica o majčinstvu.

A nova pobjeda na poslovnom planu otvaranje je vlastitog glazbenog ateljea. Prema uzoru na mlađu sestru Ivanu, sinoć je službeno otvorila vrata svoje glazbene oaze:

"Već dugi niz godina, osim što pjevam, radim i kao vokalni mentor, i onda se jednostavno rodila ta ideja. Otac i mjaka su nam bili učitelji, i to pedagoško svoje usmjerenje su prenijeli i na nas."

A njezina mama sinoć je bila više nego ponosna, kao i sestra Ivana koja je baš uvijek uz nju.

"Tipične sestre, uvijek si imamo nešto za ispričati, dakle na svakodnevnoj bazi se čujemo, dijelimo sve", otkrila nam je Ivana, a Mariji su potporu sinoć dali i brojni kolege i prijatelji koji su dugo čekali da Marija krene putem podučavanja.

"I onda u nekom trenutku netko osjeti taj poziv, bez obzira imao ili nemao aktivnu karijeru i naprosto moraš ići, to je jače od tebe i to je onda princip primanja i davanja", otkrila je operna pjevačica Martina Tomčić Moskaljov koja je i članica žirija showa "Supertalent".

Marija Husar otvorila atelje (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) Marija Husar otvorila atelje (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL)

Zagrebački reper Marin Ivanović Stoka sa sestrama Husar poznaje se od početaka njihove karijere. "Suprug Marije, Vjeko Rimac, mojoj je supruzi krsni kum i krizmani kum, tako da sad smo praktički na nekoj drugoj razini povezani, nije to više samo glazba i poslovno, prerasli smo kategoriju prijatelja", objasnio nam je Marin.

Što su joj još poručili kolege, pogledajte u videu IN Magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene