Prava ljepotica

Lijepa kći zasjenila tatin film 'Šuti'!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Barbara i Lukas Nola otkrili su zašto je bilo važno ispričati priču o nasilju u obitelji, kako su reagirali kada im je kći Mara osvanula na naslovnicama časopisa, gdje slave Božić i tko je glavni kuhar u kući.

Glumica Barbara Nola i redatelj Lukas Nola u braku su već 20 godina. Osim što su ove godine proslavili sretnu obljetnicu, Lukasov film 'Šuti', koji se upravo prikazuje u našim kinima, oduševio je i ostavio u suzama sve one koji su ga do sada pogledali.

Pogledaj i ovo Barbara i Lukas Nola stigla se oprostiti Barbara Nola prvi put nakon smrti supruga Lukasa progovorila o najtežim trenucima: "U tih posljednjih 15 minuta..."

Snima se dokumenatarac o životu Stefana Lupina

'Nitko mi nije čestitao. Svi su me gladili po licu i po ramenima i govorili – poslije ćemo. To je takav film i očito smo uspjeli prenijeti emocije na gledatelje. Ja uvijek velim, nije samo smijeh legitimna reakcija u Hrvata', rekao je Lukas Nola.

No, poznati hrvatski redatelj ima i savjet za mlade momke koji se boje prvog spoja. 'Ako se niste usudili primiti curu za ruku, odvedite ju na taj film. Cura će vas sama primiti za ruku', šali se Nola.

Film je posvetio svojoj djeci, Jakovu i Mari, jer je želio pokazati kako je obitelj jedna od temeljnih stvari u životu. Kad smo već kod Mare, lijepa 16-godišnjakinja plijenila je pažnju medija više nego tatin film. 'Imala je jedno tri naslovnice. Ja nisam mogao vjerovati', kaže Lukas.

Mara je upisala srednju primijenjenu školu, a stariji Jakov studira režiju. No, Maru zanimaju i jezici pa je tako upisala tečaj japanskog jer ju zanima taj svijet.

Obitelj Nola Božić će provesti kod kuće, a tko je zadužen za kuhanje, a tko za pospremanje i poklone pogledajte u prilogu InMagazina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene