Evo što Cvijići traže!

Upoznajte kandidate nove avanture zvane ''Ženim sina?'' Kristijan bolju polovicu traži s ocem Zoranom!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran i Kristijan Cvijić - 1 Zoran i Kristijan Cvijić - 2 Zoran i Kristijan Cvijić - 3 +0 Zoran i Kristijan Cvijić Galerija

Treća sezona showa ''Ženim sina?'' vraća se na male ekrane, i to već 22. kolovoza. Nakon Obradovića upoznat ćemo Cvijiće. Kristian će bolju polovicu tražiti s ocem Zoranom, koji kaže da svojeg sina poznaje u dušu i točno zna što je ispravno za njega. Ima li među djevojkama koja prema tatinim kriterijima? Evo što Cvijići traže...

''Moje ime je Kristijan Cvijić, dolazim iz Zagreba i imam 20 godina'', i Kristijan je spreman da ga pogodi Amorova strelica. A kako bi donio dobru odluku o onoj pravoj pomoći će mu tata.

''Ja sam njegov otac Zoran Cvijić. Imam dvoje djece, jedan je ovdje i pokušavam ga oženiti'', kaže Zoran. 

I dok tata čeka da oženi sina, Kristijan se nada.....

''Općenito došao sam u show zato što očekujem zanimljive cure, okruženje cijelo, općenito zabavu. Ja sam pristao prije nego je tata uopće znao. Ja sam znao da ću ga nagovorit'', kaže Kristijan. 

Ovaj 20-godišnjak ima mnogo interesa, a evo čime će on osvojiti djevojke

''Odličan, za preporučit'', kaže Kristijanov otac. 

''Tim nekim šarmom. I ajmo reći sa nekakvom modernom klasikom'', dodao je Kristijan, a evo i kako zamišlja svoju djevojku.

''Da nije cura koja pati od Instagrama, biti popularna na Instagramu, na Facebooku, to je tako nebitno i nepotrebno i da cura se zna općenito sama o sebi brinuti'', kaže Kristijan. 

''Da možeš razgovarat. Da ne šuti. Da možeš razgovarat o nogometu, sarmi'', dodao je Kristijanov otac. 

Kako će teći njegova potraga saznat ćemo uskoro na Novoj TV u trećoj sezoni popularnog showa Ženim sina? 

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Nikolina Ristović - 1 Nikolina Ristović - 3 Nikolina Pišek - 1 +25 Nikolina Pišek - 2 Zanimljivosti Nikolina Pišek pozirala u badiću, a uz atribute pažnju je ukrala njena definicija lijenosti: "Ja sve od navedenog"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 3 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 2 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 1 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić +4 Tatjana Šojić - 2 Nekad i sad Pamtimo je kao omiljenu Mariju iz hit-serije, ali danas je malo tko prepoznaje na prvi pogled, evo koliko se promijenila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene