ima i novi spot

Maja bi i za džabe: 'U mojim godinama sretan si da te netko hoće slikat!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja nam je otvorila dušu i otkrila zašto svaki dan poželi biti muškarac, je li nova ljubav na vidiku, ali i za koliko bi se novca fotografirala potpuno naga za naslovnicu nekog časopisa.

Optočena zlatom, u vrtoglavo visokim potpeticama Maja Šuput snimila je kadrove svojeg novog videospota ''Lopove''. Iskoristila je zadnje trzaje ljeta a opatijsko sunce i more glumili su neko svjetsko mondeno ljetovalište kakve i sama često posjećuje. ''Lopove'' će se naći na njezinom novom albumu koji izlazi za mjesec dana.

Pogledaj i ovo Tomislav Marić ToMa kao Jacques, TLZP "Meni si ti bolji" Je li "Gospodin Glas" dobio konkurenciju? Nakon škakljivih komentara, oglasio se i sam Jacques!

Oduševio je milijune, a sada se Mario Petreković vraća na male ekrane

Kad joj već ne ide u ljubavi, čvrstu mušku ruku tj. vokal dobila je u pjesmi. Nekoliko reperskih dionica otpjevao je Dragi iz Connecta. Maja će se uskoro okušati i u transformacijama u showu ''Tvoje lice zvuči poznato''. Ima samo jedan cilj. 'Što čudnija, što ružnija, što smješnija a ne zanima me sad da glumatam tamo nekakvog supermodela, mislim super bi bilo vidjet sebe da izgledam kao Beyonce ili netko takav, ali meni je veća fora da mi se ljudi smiju', priznaje pjevačica koja bi rado bila - muškarac. 

 

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

'Ja svaki dan kad se probudim i pomislim da ja sad moram ić oprat kosu, puko mi je lijevi nokat, sad baš nemam šta za obuć a imam robe za obuć sve one izbjeglice, al mi žene nikad nemamo ništa, onda si mislim ''Bože, što bi ja voljela biti muškarac, dignem se, malo se obrijem!', priča pjevačica koja bi se voljela zaljubiti. 

Dok joj ljubav ne pomuti planove, Maja će i dalje uživati u životu. Putovati i zabavljati se ali i katkad uslikati obnažena. Pitali smo je za koju bi se svotu novca fotografirala potpuno naga za neki časopis. 'Pa za džabe! Ne šalim se...Kaj se to plaća? Pa ja se stalno gola naslikavam za ništa! Me ne...u mojim godinama si sretan da te netko uopće hoće slikat!', kaže Maja.

Kako je bilo na snimanju pogledajte u prilogu inMagazina.

 

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene