Maja Šuput uskoro će objaviti novi album, u novoj sezoni Supertalenta ponovno sjedi u žiriju, privatni biznis koji vodi sa suprugom joj cvjeta, a i priznaje da možda uskoro ostane u blaženom stanju. Sve detalje otkrila je našem Davoru Gariću.

Galerija


Maji Šuput kao jednoj od najzaposlenijih žena na domaćoj estradi pjevanje nije dovoljno, ona radi još sto drugih poslova.

Vezani članci Maja Šuput Šuput odala njen najdraži prizor sinčića Blooma kojem svi tepaju da je preslatka beba, slažu se da je u jednom na mamu Maja Šuput i Nenad Tatarinov Preslatki prizori sa Straduna: Obiteljska šetnja Maje i Nenada s malenim Bloomom teško je ikome mogla promaknuti

"Pjevanje mi nije dovoljno jer energije imam još i nedjeljom, i ponedjeljkom i utorkom. Uvijek sam bila kreativna, a danas je novost ta da imam svoj kolač. To je jedan od onih užitaka kada ga pojedeš, ne da ti nije krivo, nego želiš počiniti grijeh još jednom", objasnila nam je Maja.

Maja je poznata i kao jedna od najvećih gurmanica u Hrvatskoj.

"Ja ne znam kak' ja nisam prase, ljudi, ja toliko jedem. Znaš, kad meni muž kaže 'kako toliko jedeš, kako je moguće da toliko jedeš i da tako izgledaš'. Moraš ići na moje koncerte, skakat, pa malo se nervozirat zbog posla i tako se to potroši. A idem i u teretanu kad stignem", otkrila je.

Iako je prije mrzila teretanu, sada je tamo kao doma.

"Volim teretanu, volim to isprazniti iz sebe, nervozu, bijes i sve što pojedem i popijem. Neki ljudi jedu da bi živjeli, a ja živim da bi jela, ali stvarno", izjavila je Maja.

Neke od fotki iz teretane Maja objavljuje i na društvenim mrežama, a priznaje da su neke malo obrađene.

"Obradim ako baš na nekima imam masnicu, a uvijek ih imam nakon koncerata. Ja kao da sam došla iz rata, non-stop se negdje lupim, pa te cipele koje mi Grubnić nabavlja, sva se zderem i poderem. Pa te posjekotine, tko želi gledat flaster na nozi? To ili, recimo, ako mi neki madež smeta, to maknem. Ali vidiš da sam fit, nemam što stanjivati", zaključila je.

Pred njom je jedan novi projekt, namijenjen za one najmlađe.

"To je ono što sam najavila, konačno ovaj mjesec izlazi krenut ću s kampanjom, dječji album izlazi, na sticku u kutiju. To nije dječji album, to je savršenstvo. Ako nemate djecu, zbog albuma ćete napraviti djecu", našalila se pjevačica.

Na djeci rade i ona i njezin suprug Nenad Tatarinov.

"Pa normalno, kao i svi koji rade na djeci. Nije to sad u kalendaru, nije ta varijanta, nego opušteno. Kad si friško u braku, to radiš normalno", priznala je Maja.

Uskoro počinje i nova sezona showa "Supertalent", u čijem ćemo žiriju ponovno gledati Maju i možemo očekivati puno toga.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Slavni srpski reper izgubio život u tragičnoj nesreći, liječnici mu nisu mogli pomoći

 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.