Domaće zvijezde iskreno su progovorile o ljubavnoj i bračnoj prijevari.

Galerija


Maja Šuput plovi idiličnim bračnim vodama i kaže da je sretnija nego ikad. Njezin Nenad može biti na miru jer, iskrena je Maja, nikad ga neće prevariti.

Vezani članci Maja Šuput - 3 Šuput u topiću prvi put pokazala trudnički trbuh i otkrila koje je promjene uvela: "Ovo je toliko zabavno" Maja Šuput Maja Šuput podijelila intimnu situaciju na Instagramu, pa sve raznježila: "Jedan od najčudesnijih trenutaka u mom životu"

''Ja sam ti teški protivnik prevare. Ja nisam svetica, ali ja bih ga prvo ostavila i onda bi otišla s tim frajerom. Možda bi otišla tu istu večer, ali bi ga prvo ostavila. Ne bih mogla prevariti jer sam u životu i sama doživjela taj čin prevare i znam koliko to boli'', iskreno nam je rekla Maja. 

Danijela točno zna što bi učinila kad bi Grašu uhvatila kako s drugom gužva plahte.

''Ja bih rekla ''A da vidim kakva nam je cura!''... Da li je možda poznajemo? Je li nam zgodna? Mislim, to je onda u tom trenutku naša cura! Hahahah...A kako ne razumiš, e!'', šali se pjevačica. 

No kada se preljub dogodi, dolazi do nove dileme - priznati grijeh ili ne!

''Ne!'', kaže Jole, ali slaže se i da je dobro pitanje bi li mogao preživjeti s tim. 

''Zavisi tko što zaslužuje. Moja supruga zaslužuje da budem iskren, ali treba se trudit da ne dođe do toga'', zaključio je. 

Što su nam ostale naše zvijezde rekle o ovoj temi, pogledajte u našem videu.

A kako ne bi došlo do ''stani pani'' situacije, potrudite se da do nevjere ni ne dođe.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.