Uživa u majčinstvu

Maja Cvjetković progovorila o suprugu i djetetu: ''Pelene su ipak ostale mami, kao i dizanje usred noći''

Maja Cvjetković (Foto: Dnevnik.hr) Maja Cvjetković (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Cvjetković (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Bivša Miss Hrvatske Maja Cvjetković blista od sreće. Razlog su bračna idila i kći Vita koja je napunila devet mjeseci. Maja kaže da se u ulozi majke snalazi kao riba u vodi. Kaže i da je suprug Andrija odličan tata, no mijenjanje pelena i uspavljivanje ipak je prepustio njoj.

Najljepša Hrvatica 2005. Maja Cvjetković i njezin suprug Andrija Kević u rujnu prošle godine postali su roditelji malene Vite.

Pogledaj i ovo Maja Cvjetković (Foto: Instagram) Nigdje bez mezimice Maja Cvjetković u šetnji s kćeri, ovoga puta s njima nije bio 20 godina stariji poduzetnik Andrija Kević

''Moja Vitica već ima 9 mjeseci. Sa 9 mjeseci se prvi put u životu okupala u moru. Oduševljena je, a ja još više od nje. Mi funkcioniramo savršeno. Jednostavno 24 sata dnevno smo zajedno. A tata je super tata, on je više zadužen za ''Ljubavi tatina, dođi tati'' ali pelene su ipak mami ostale! I dizanje usred noći! Je, je, ipak je to mamina dužnost'', priznaje Maja.

U prvim danima roditeljstva Maji je dosta pomogla njezina majka.

''Pa meni je moja mama najbolja mama ali mi se u dosta stvari čak i ne slažemo zato što ja non stop čitam po internetu. Ona ima neke svoje teorije i ne slušam, ipak radim po svom! Poput npr. ja ne dam da se do godinu dana stavlja u jela sol, njoj je to čudno ali neće se ona meni da petlja, vjeruje ona mom istraživanju jer ja pitam doktora, pročitam na googlu, raspitam se sa više strana, tako da nije neka naporna da mora biti isključivo po njezinom ali voli posavjetovat ali ja najčešće ne poslušam'', kaže Maja. 

Maja Cvjetković (Foto: Dnevnik.hr) Maja Cvjetković (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Što je još otkrila Maja pogledajte u video priči. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene