Zagrizi ritam

Novo lice na domaćoj sceni: 'Nisam bila ni svjesna da znam tako pjevati'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon što je ozljeda noge prekinula njezine snove o trofejima u jahanju, kći zagrebačkog poduzetnika Marijana Šarića ušla je u svijet estrade i ovog ljeta osvaja top ljestvice svojim hitom 'Zagrizi Ritam'.

Za vlasnicu zaraznog ljetnog hita 'Zagrizi ritam' ćete sigurno još čuti.

Pogledaj i ovo showbuzz prokletstvo YouTubea Prije 9 godina objavila je video koji joj je uništio život kad su ju zbog njega počeli zlostavljati vršnjaci

Ona se zove Lucija Šarić i njeno vrijeme tek dolazi, uvjereni su Boytronic i njezin glazbeni mentor, splitski hitmejker Neno Ninčević, koji potpisuje ovaj dinamičan plesni uradak i koji ju je gurnuo u pjevačke vode.

Samokritična Lucija, koja od domaćih zvijezda najviše voli Severinu i Indiru, priznaje, mnogo toga zahvaljuje i Emiliji Kokić, čiju je školu pjevanja pohađala dvije godine.

'Emilija je u biti bila ta koja je mene propjevala, ja bih to tako rekla. Znači, ja sam bila dijete koje je obožavalo glazbu, koje je živjelo kroz glazbu, ali nije to pokazivalo. Ona je meni dala tu snagu, ona je meni dala tu sigurnost u sebe i u taj glas jer ja nisam bila ni svjesna da znam toliko dobro pjevat', rekla je Lucija.

Nakon što je prije ljeta položila zadnji ispit na prvoj godini zagrebačkog fakulteta za menadžment, Lucija se prebacila na Pravo i financije. Iako joj je glazba na prvom mjestu, jednog će se dana, kaže, sigurno okušati i u biznisu. I za kraj, novu glazbenu nadu upitali smo i za njen ljubavni status. 'Pa Luce je sretno zaljubljena ha ha.' Odgovorila je simpatična pjevačica.

Više o Luciji i njezinim planovima saznajte u inMagazinu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene