Ricardo Luque bio je jedan od vještijih natjecatelja Celebrity MasterChefa. No, ekipi u Varaždinu hrana baš i nije sjela...


Ricardo Luque istaknuo se kao jedan od vještijih natjecatelja ovogodišnjeg Celebrity MasterChefa. No, nakon ove epizode skrivene kamere moguće da mu je kuhanje prisjelo. Simpatični glazbenik naprosto je izludio. Na Varaždinskom Food festivalu doveden je kako bi spremao ljudima svoj specijalitet.

Vezani članci Strani glazbenici u RH - 4 Doselili su u Lijepu našu zbog ljubavi i ne žale ni trenutka: "Čovjek može biti sretan bilo gdje" Ricardo i Sanja Luque - 2 Venezuela u Zagrebu: Ricardo Luque s obitelji otvorio restoran s mirisma i okusima latinske Amerike

U svemu je sudjelovala njegova kolegica s natjecanja i pobjednica Celebrity MasterChefa, Lana Klingor. Nakon što je Ricardo ponudio prvu arepu, posjetitelj je pred kamerama izjavio kako mu je jelo loše. 'Nije mi baš okus', dodala je druga cura. Već tada Luque je bio polako nervozan, no djevojci je pomogao da dođe do ketchupa kako bi lakše pojela njegovo jelo.

Ubrzo se i drugi gospodin požalio, rekavši da je sirovo. Siroti Ricardo počeo je ljudima objašnjavati kakva palenta treba biti. 'Moraš objasniti ljudima kakvo je to tijesto', predložila je Lana Luqueu. No, vrhunac je bio kada su Luqueu podvalili džon od cipele u arepu. 'Imam primjedbu, skoro sam ostala bez zuba. Što je ovo? Sendvič ostao od Masterchefa? Što je ovo, džon od cipele? Kako mi to može prodati?', vikala je gospođa. Kada je Ricardo saznao o čemu se radi, smirio se i poručio Lani kroz smijeh: 'Klingorica, je**m ti mater'. Skrivenu kameru pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.