Ponovno seksi i vruće

PREMIJERNO Vrući kadrovi sa snimanja - može li ovo nadmašiti 10 milijuna klikova?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I ovog će puta atraktivna Lana uskočiti u kupaći kostim i potvrditi svoj status jedne od najsexy domaćih pjevačica.

Lana Jurčević planira ovog ljeta dodatno povisiti temperaturu, i to svojim novim hitom. Premijerno vam otkrivamo taktove Lanina novog ljetnog singla ''Vrti mi se'', za koji je ovih dana snimala videospot.

Pogledaj i ovo Melodije Jadrana - 1 Ovog lipnja Splitom će i ove godine zasvirati Melodije Jadrana, a na pozornicu će se popeti i hrvatska senzacija Baby Lasagna u nesvakidašnjem duetu!

'Ja sam ti tako sretna, podsjeća me cijela atmosfera oko pjesme na Ludo ljeto od prošle godine koje sad već ima blizu 10 milijuna klikova na youtubeu', kaže Lana.

Kako priznaje, pomalo je ''control freak'' pa je uključena u svaki detalj organizacije svojih nastupa, snimanja i ostalih akcija iza kamere, no ovog je puta rekla ''idemo spontano!''

I ovog će puta atraktivna Lana uskočiti u kupaći kostim i potvrditi svoj status jedne od najsexy domaćih pjevačica.

U društvu sexy Lane pojavljuje se i Ante Cash. Pitamo se što je rekla njegova supruga kada je saznala da će glasnice udružiti s ovom ljepoticom.

'Nije ništa rekla, ja imam ženu koja je easy goin, niski tlak i kod mene i kod nje, mi se ne svađamo, sve je addagio', kaže Ante.

Lana je prva domaća pjevačica koja uvodi moderna čuda tehnologije. ''Making of'' video sa snimanja njezina novog videspota moći ćete gledati pomoću naočala za kreiranje virtualne stvarnosti.

A vruće kadrove sa snimanja pogledajte u prilogu IN magazina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene