Kilogrami, strije, celuliIt - Lana Jurčević više ništa ne skriva. ''Ispeglani'' i savršeni svijet ona je potpuno odbacila i upravo zbog toga oko sebe skupila vojsku stvarnih žena koje više ne podliježu različitim filterima. A sve je lakše i kada si sretan u ljubavi. Upravo o ljubavi, glazbi, savršenim nedostacima i ozbiljnoj ženskoj priči koju je pokrenula razgovarala je s Lanom Samaržijom.

Galerija


Nova ljetna kampanja njezina brenda prirodne kozmetike samo što nije vani, a modeli za nju stvarne su žene. Baš one koje Lana Jurčević posljednjih godinu dana okuplja pod sloganom ''stvarna ja''.

Vezani članci In Magazin: Nova sezona Supertalenta Žiri ne krije oduševljenje kandidatima osme sezone Supertalenta, a show kreće već ove nedjelje! In Magazin: Damir Urban - 6 Damir i Milica Urban otkrili na čemu se bazira njihov odnos i zašto se s nikim na svijetu ne bi mijenjali nizašto

"Da, treba biti zdrav, brinuti se o svojem tijelu, ali na kraju krajeva što žene prolaze i tijekom trudnoće, i hormonalne promjene, i stresove koji na nas utječu fizički", poručila je Lana.

Da se to događa i njoj, otkrila je javno i ona sama. Prvo fotografijom na kojoj ponosno pokazuje zloglasnu narančinu koru, a nedavno se u videu na Instagramu primila za višak na trbuhu i ruci i pokazala srednji prst zločestim komentarima.

"E, pa tu je fakat krenula ogromna lavina, više od dva milijuna pregleda na tom videu. Ja sam valjda tisuće i tisuće poruka dobivala od žena, što starijih, što mlađih. To je bila moja poanta - poslati ženama poruku: 'Nemojte se zamarati, ne dajte da vas netko stavi u kalup, mi smo upravo to – nesavršene''', objasnila je Lana.

I tako postala hrvatska predvodnica pokreta body positivity, koji je posljednjih godina procvjetao više nego ikad. Era savršenstva na društvenim mrežama uzela je i previše maha pa su žene diljem svijeta počele dizati glas protiv lažnih ideala, filtera i nametnutih standarda ljepote.

"To mi je na neki način bila potvrda da je najljepše biti iskren i onakav kakav jesi. Prikazati se točno onakav kakav jesi, a ne da smo stalno opterećeni fotošopom, retušom, milijardom aplikacija", zaključila je.

I zato ona više ništa ne ''pegla''.

"Svugdje sam se malo upufastila, svugdje, i baš se nekako dobro osjećam. Iskreno, smiješno mi je komentirati 4, 5 kila. Meni bi bilo draže da sam tu sjela s 15 kila više pa da imam konkretno o tome reći, da kažem - žene nemojte se brinuti, ne dajte da vas netko kritizira", izjavila je.

I pristajte samo na komplimente. Ona ih od svoje snažnije polovice itekako dobiva. Ljude oko sebe, kaže, birate samo vi sami.

"Na njemu hvala Bogu, da pokucam u drvo, u svim fazama. On uvijek nađe kompliment, i u mojim lošim danima, i u boljima. To je isto dosta važno", zaključila je.

Lana i njezin Filip nisu zajedno samo u ljubavi već i u poslu. Iza njezine prirodne kozmetike stoje i ona i on. A kako spaja, odnosno odvaja, privatno i poslovno?

"Ja mislim da je najveći izazov kako odvojiti te dvije stvari, to se jednostavno jako miješa i super je pitanje. Zapravo pokušavam naći točan odgovor", otkrila je.

No, priznaje, češće je Filip taj koji povlači granicu. Bez granice ili s njom, važno je da svađa i nesuglasica nema.

"To je intenzivna komunikacija cijeli dan. kod nas nema pet dana je tiši ton pa ovo, toga kod nas nema. Evo, sad će biti četiri godine, a mi nismo imali svađu niti jedan problem, ne znam kako je to moguće", otkrila je Lana.

I zato je njihova veza ljubavna priča koja ide u jednom jako lijepom smjeru.

"Kad ljudi imaju slične vrijednosti i sličnu energiju, stvarno je moguće imati odnos u kojem nema drame, u kojem nisi u stresu. Ali da, vidjet ćemo", zaključila je.

Na stare tračnice vratit će se i s glazbom. U koronagodini izdala je dva videospota…

"Taman je krenulo to moje internacionalno sve, počela sam se vrtjeti, dobila sam izvještaje i baš mi je bilo toplo oko srca. Ono kad vidiš da si od Indije do Argentine na playlistama... i onda se dogodio lockdown", izjavila je.

A sada je vrijeme i za nešto novo. U trenucima između ljubavi, posla i ozbiljne ženske priče koju je pokrenula, uskoro stiže i nova LaLana!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Luka Modrić strastvenim poljupcem čestitao veliki dan svojoj supruzi, svi se slažu da izgledaju zaljubljeno kao prvoga dana!

Danijela Dvornik otkrila da razmišlja prodati stan u Zagrebu: "To je bio moj dom, ali vrijeme je za nešto novo"