Na Svjetskom prvenstvu u rukometu koje se održava u Kataru, Hrvatska je uz rukometne reprezentativce imala još jednog predstavnika. Točnije, predstavnicu.


Pjevačica Lana Jurčević vratila se iz Dohe gdje je s ostala 23 glazbena predstavnika pjevala službenu himnu prvenstva. Uz pregršt slika i videa, Lana nam je ispričala svoje dojmove iz daleke zemlje. 'Zasljepilo me to ludilo raskoši. te totalne nerealnosti, u kojoj oni žive. Mi smo tamo imali takav tretman da jednostavno, to je drugačiji svijet', kaže Lana.

Slavni otkrili drugu stranu estrade - što se krije iza blještavila pozornice?

Vezani članci Lana Jurčević Domaće zvijezde otkrivaju kako se nose s govorom mržnje na društvenim mrežama: ''Mislim da sam blokirala oko pet tisuća ljudi!'' Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević komentirala užasne riječi popularnog youtubera iz regije: "Majko mila, s koliko sam se luđaka susrela"

U Kataru je provela nekoliko dana smještena u hotelu u kojem inače odsjeda i princ Harry. Za kostime koje je nosila na otovorenju prvenstva bila je zadužena kostimografkinja koja radi na londonskom West Endu i američkom Broadwayu. Za šest minuta nastupa svakog se dana vježbalo i po deset sati.

Muškarcima u Kataru, kaže Lana, Europljanke su prava egzotika. 'Mislim da nije za život da ostaneš tamo godinama ... lijepo je kažem za radit, ali kažu da nije osjećaj udobnosti', priznaje pjevačica. Boravak u Dohi ostat će prelijepa uspomena. No, najljepše je, kaže, vratiti se kući i popiti kavu u omiljem kafiću. Pred njom je sada kratki odmor, a onda se vraća u svoju glazbenu radionicu.

Pogledjate cijelu priču u prilogu inMagazina.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook