U jednom od zagrebačkih dvorišta sinoć se dogodio povijesni trenutak - prvi put u Hrvatskoj organizirana je projekcija filma na mobilnim uređajima koju nisu propustila brojna poznata lica.


Na nekoliko sati u središtu Zagreba, sinoć su oživljene zgode i nezgode Mine, gospona Fulira i ostalih likova kultnog filma "Tko pjeva zlo ne misli", i to zahvaljujući njegovoj jedistvenoj projekciji na mobilnim uređajima. Najgledaniji film u hrvatskoj povijesti, koji govori o ljubavi, inspirirao nas je da naše poznate upitamo o njihovim ljubavnim anegdotama.

Vezani članci Frano Ridjan za In Magazin (Foto: Dnevnik.hr) Omiljeni voditelj otkrio nam je svoj recept za uspješan brak, ali i što misli o vlastitoj supruzi Sandra Perković (Foto: Instagram) Sandra Perković otvorila je srce i otkrila nam neke dosad nepoznate detalje iz svog života

Maja Posavec, koju ćemo uskoro gledati u novoj sezoni showa Tvoje lice zvuči poznato, o Fulirima kaže: 'Da, samo na takve i padam, da, često, skoro uvijek! Laskaju ti, ljubazni su, pametni, šarmantni i zaljubljeni u sebe'.

Stiže 'Umobolnica': 'Mi smo se našli, nakupina čudnovatih ljudi'

Baby Dooks nam je otkrio kako je, gledajući film, usvajao vještine zavođenja nježnijeg spola, zbog kojih žene doslovno padaju na njega. 'Čim se pojavim, odmah u nesvjest padnu, ne znam, velim šta ti je zašto si u nesvjesti, pa ništa, nešto mi nije dobro, pozlilo mi je', rekao je Dooks.

Uz prepričavanje ljubavnih zgoda i nezgoda došao je kraj jedinstvenoj filmskoj večeri pod zvijezdama, koju ćemo pamtiti kao prvo mobilno kino u Hrvatskoj.  A kako je sve to izgledalo pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook