Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Koji su izazovi policajca u ličkom selu Oštrovcu, otkrit će vam simpatični Ljubo Žulj.


Stjepan Perić utjelovio je lik Ljube Žulja koji potječe iz policijske obitelji koja se ovim poslom bavi već stoljeće i pol. Uz policijske stvari, otkrio nam je i one privatne - ima li djevojku, kako i gdje se zabavlja u srcu Like te zašto misli da bi bio izvrstan inspektor.

Zašto će cijelo selo pričati o Damirovim intimnim problemima?

Vezani članci Stjepan Perić (Foto: PR) Domaći glumac nam je otkrio što mu je donio brak, a prisjetio se i nekih starih ljubavi Stjepan Perić (Foto: Nova TV) U ličko selo stiže misteriozni inspektor Dinko Duda: "Ako publici neće biti drag, napravio sam dobar posao"

Ljubi odrastanje nije bilo lako jer je kao dječak ostao bez majke. Odgojila ga je Damirova majka Zdenka, koju voli kao vlastitu. S Damirom se i danas najviše druži. I Josipom, kojeg također poznaje cijeli život.

Postoji li neka žena u vašem životu? 'Paaa, tu i tamo naiđe, imam prijateljice, Josipova Dijana, veliki priajtelj, Snježana, velika prijateljica, imam u Gospiću neke prijateljice, čujemo se, nazovemo, imao sam bivšu, Lidija, otišla je u Rijeku, razumijem ja to.. .dobro...neka vas', otkrio je Ljubo, to jest Stjepan koji se jako uživio u svoju ulogu.

Upoznajte lik omiljenog policajca u prilogu inMagazina.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook