Hrabro progovorila

Kristini Bradač stradalo tijelo: ''Jako me bole leđa, stradao mi je trbuh''

Kristina Bradač (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Kristina Bradač (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL)

Kristina Bradač progovorila je o majčinstvu, ali i kako joj je stradalo tijelo.

Otkad je rodila djevojčicu Vivian, svakodnevica Kristine Bradač u potpunosti se promijenila, kao i svakoj ženi koja postane majka.

Pogledaj i ovo Kristina Bradač i Miro Radić (Foto: Bojan Zibar i Bruno Zlomislić) Promijenila dvije haljine Bivša manekenka Kristina Bradač udala se za svog dugogodišnjeg partnera Miru Radića

Zbog majčinstva, koje je dugo priželjkivala, Kristina Bradač po strani je ostavila i posao dizajnera. No malena Vivian sad je dovoljno odrasla da se Kristina ponovno posveti sebi.

Vježbanju se vratila nedavno. Svoj život više ne može zamisliti bez svoje Vivien, ali biti majka znači biti aktivan cijeli dan, a nekad i noć. Kristini je tako zbog silnih majčinskih obveza stradalo tijelo.

''Od nošenja djeteta, dojenja, stalno si nad kolijevkom, nad nečim, jednostavno sam se počela tako držati. Jako me bole leđa, i dan-danas jer ju nosim okolo, ima 10 kila. Trbuh mi je dosta stradao i noge'', otkrila je Kristina Bradač.

Vježbanje je vrlo važno s obzirom na situaciju u kojoj se Kristina našla. Prije dvije godine nakon prijevremenog poroda izgubila je kćer Sofie. A onda je čekajući Vivian ponovno čuvala trudnoću.

''Vivien je bila jedno vrijeme na Rebru, na intenzivnoj. Meni je bilo samo bitno da nju 'hendlam', da je ona dobro, da je to sve super, da se mogu opustiti i tek onda sam se počela baviti sobom. Ja uopće nisam ni svjesna kaj se meni dešavalo s tijelom, ja sam se brinula samo što se dešava s njom'', otkriva bivša manekenka.

Kristina Bradač (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Kristina Bradač (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL)

Vivien je rođena kao palčica. Zbog toga je i sama morala odlaziti na vježbe. Ponosna mama kaže, njezina kćerkica prava je lavica. Vivien ima godinu i dva mjeseca. Sada već hoda, vere se gdje god stigne. Kristina ne skriva da joj se život okrenuo naglavačke.

''Taj dan traje kao sto godina, a godina proleti u sekundi. Meni to nikako nije jasno kaj se tu dešava, ali to se dešava'', u čudu objašnjava Kristina koja uživa u majčinstvu.

Nedavno se Kristina vratila i na posao. Trenutačno radi kod svojeg brata koji se bavi dizajnom interijera. Dosadašnje dizajniranje torba stavila je na čekanje, najviše zbog neizvjesnosti posla.

Što nam je još otkrila Kristina, pogledajte u našem videoprilogu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene