Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dalmatinski zet Dražen Žanko pomaže svojoj punici u berbi maslina. Sa suprugom uskoro slavi i 38 godina idilične ljubavi.


Nema pravog Dalmatinca ili dalmatinskog zeta koji ovih dana nije u masliniku. Tako je i Sinjanin Dražen Žanko u ženinu rodnom Kaštel Lukšiću u berbi maslina pomagao punici. Pridružila im se i ekipa In Magazina kojoj su otkrili koja je tajna njihova sretnog i 38 godina dugog braka.

Vezani članci Berba maslina (Foto: Dnevnik.hr) - 1 I ove godine maslinovo ulje će biti vrhunsko, ali stručnjaci strahuju da će ga biti manje nego lani Davor i Jasna Radolfi (Foto: Dnevnik.hr) Dok u Hrvatskoj propada svaki treći brak, ove estradne parove ništa ne može rastaviti

Sa suprugom je preko vikenda stigao u njen rodni kraj kako bi brali masline. 'Kod nas su male masline pa ih možemo brati ručno', rekao je Žanko. Prijatelji mu, kaže supruga, nisu vjerovali da zaista bere masline, pa ga je snimala mobitelom.

'Uvijek me veseli kad dođemo u maslinik, kad vidimo da je rodilo, da će bit ulja. Svi su sretni kad imaju maslinovog ulja', dodao je Žanko. Par ove godine slavi 38 godina braka, a upoznali su se prvog ljeta kada je supruga počela izlaziti. Kako su preživjeli sve ove godine u sretnoj ljubavi, pogledajte u prilog IN magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook