Legendarni Kemal Monteno napustio nas je prije godinu dana. Kolege i prijatelji održali su tim povodom koncert u njegovu čast.


Prošlo je godinu dana otkad nas je napustio Kemal Monteno. Njegovi kolege i prijatelji sinoć su mu pjesmom odali počast. Na koncertu u Keminu čast prisjetili su se najljepših trenutaka provedenih s dragim prijateljem.

Vezani članci Istražili smo tko su roditelji naših slavnih - 7 Roditelji domaćih zvijezda progovorili o svojoj djeci: "Kao dijete je bio dobar, sad je možda neposlušan" Tereza Kesovija - 3 Tereza Kesovija o fotografiji u badiću kojom je zapalila virtualni svijet: "Zašto izigravati mladu kad to više nisam?"

'Mislim da ako nas on odozgo gleda da će bit sretan zbog toga što vidi da svi volimo njegove pjesme i svi ih pjevamo', izjavio je Bebek na koncertu. 'Ja sam uvijek govorila joj Kemo moj, kako bi ja tebe rado onako skrila, u neki kutak mali, tebe bi smjestila, pa kad sam tužna, kad sam žalosna da te izvadim da mi ispričaš neki dobar vic', prisjetila se Kemala Tereza Kesovija.

'Znali smo pit kavu u mom kvartu tamo, njemu je to bilo na ruku i često bi znali, kaže on meni, bolan Boris šta ti ovako fin momak, dobro izgledaš djevojke te vole, a pjevaš neke rokerske ba, ba, dereš se, pjevaj fine ovako ljubavne pjesme, koje imaju emociju, dušu pa će te više još voljet. Eto takav je bio Kemo', prisjetio se legendarnog umjetnika Boris Novković. Što su još brojni glazbenici otkrili o Kemalu, pogledajte u prilogu IN magazina.