Katarski šeik s carstvom vrijednim gotovo dvije milijarde dolara sa svojom svitom prošetao je Stradunom. Faisal bin Qassim Al-Thani, inače rođak katarske kraljevske obitelji, zaljubio se u Dubrovnik. Svoj boravak na jugu odlučio je produžiti, a zašto mu se toliko sviđa, otkrio je samo za IN magazin!

Galerija


U Dubrovniku smo viđali brojne šeike, no nikad nisu bili toliko pristupačni i simpatični kao što je to slučaj s njegovom ekscelencijom Faisalom bin Qassimom Al-Thanijem. Šeik sa suprugom i desetero djece živi daleko od očiju javnosti.

Vezani članci Turisti u Dubrovniku Svi se pitaju postoji li doista u Dubrovniku nacistički i rasistički klub? "Dubrovnik simbolizira slobodu i takve izjave štete" Gabrielle Union (Foto: Profimedia) Holivudska glumica tvrdi da nikad nije doživjela više mržnje nego u Dubrovniku, opisala je traumatično iskustvo na koje je reagirao i dubrovački gradonačelnik

Ovaj moćnik, koji je svoje carstvo počeo graditi sa samo 16 godina prodajući dijelove automobila, danas je težak gotovo dvije milijarde dolara. Vlasnik je dvadesetak hotela diljem svijeta, uključujući Miami, Washington i London, a bavi se i prodajom medicinske opreme i farmaceutskih proizvoda.

Intervju za IN magazin dao je netom nakon sastanka s gradonačelnikom, a u razgovoru je otkrio zašto toliko obožava Dubrovnik, što možete pogledati u našem videu!

Iz Katra je u Dubrovnik stigao luksuznim privatnim avionom čiji rep krasi njegov obiteljski grb. Osobito je ponosan na svoju zemlju i vlasnik je brojnih predmeta iz kulturne baštine svoje države. Veliki je kolekcionar umjetnina, ali i unikatnih automobila, antičkih kovanica i slika. Nevjerojatna kolekcija broji više od 15 tisuća umjetnina.

Šeiku i njegovoj obitelji želimo ugodan boravak u Hrvatskoj i nadamo se da ćemo se ponovno susresti u điru najljepšom ulicom na svijetu.

Cijelu priču pogledajte u videu!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Jedna od najvećih glumačkih diva s naših prostora skinula se do kraja i ponosno pokazala tijelo u 65. godini

 

Pogledajte što je Bajaga napravio nakon što je nastupio na Rimčevoj svadbi, mnogi će mu pozavidjeti